adek Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 En Passant to ciekawa produkcja, która powstała na przestrzeni dówch ostatnich lat. Reżyserem tego filmu animowanego jest Chris Burton (wraz z pomocą Leerana Raphaely'iego). Film tworzyło wspólnie ponad 40 osób - graficy, muzycy, piosenkarze, aktorzy. Film również powstał bez żadnych nakładów finansowych. Ciekawostką jest również, że wykonany został w Blenderze. Zachęcam również do przeczytania wywiadu z twórcami libregraphicsworld.org. Pełna treść: Krótki film animowany: En Passant Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziadek3D Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 paskudna stylizacja postaci, marny kolor i fatalne oświetlenie... a do tego nicość fabularna w wyeksploatowanym operetkowym schemacie X 40 osób X 4 lata..... chyba szkoda czasu...:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Stylizacja kojarzy mi sie troche z pixarem. Niektore postacie są dziwne, niektóre sprawiają wrażenie dużych lalek, zwłaszcza oprychy w barze. Mimo to główna bohaterka ładna a forma operetkowo-musicalowa bardzo przypadła mi do gustu. Dawajcie więcej takich krótkich animacji. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebazx6r Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Lepsze niz 30min gniot Dziodka. Mi sie podobalo. Fajnie sie slucha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziadek3D Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 ......i tu się zgodzę z przedmówcą... słuchać się da.... z oglądaniem jest problem....:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebazx6r Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 'Twoja prace tez sluchalem xD szkoda ze przysnałem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts