Szwadron Napisano 13 Lipiec 2013 Napisano 13 Lipiec 2013 Witam. Mam dość małe doświadczenie w samochodach ale wydaje mi się że praca idzie w dobrym kierunku. Widzę pewne błędy i proszę was o swoje spostrzeżenia. Modeluje w C4D.
Bubu Napisano 13 Lipiec 2013 Napisano 13 Lipiec 2013 Miejscami krzywo i plastelina, siatki by się przydały ;]
Szwadron Napisano 13 Lipiec 2013 Autor Napisano 13 Lipiec 2013 Miejscami krzywo i plastelina, siatki by się przydały ;] Myślę że siatka wszystko powie...
thecrev Napisano 13 Lipiec 2013 Napisano 13 Lipiec 2013 Wiec tak jest krzywo i miejscami trochę odstaje od oryginału, dziwnie wygląda siatka przy wlotach powietrza np z przodu, tył wygląda maskarycznie aż dziwo że ci się to jakoś nie krzaczy i większość modelu to plastelina brak ostrzejszych krawędzi.
Szwadron Napisano 14 Lipiec 2013 Autor Napisano 14 Lipiec 2013 Wiec tak jest krzywo i miejscami trochę odstaje od oryginału, dziwnie wygląda siatka przy wlotach powietrza np z przodu, tył wygląda maskarycznie aż dziwo że ci się to jakoś nie krzaczy i większość modelu to plastelina brak ostrzejszych krawędzi. Tak jak pisałem wcześniej nie mam zbytnio doświadczenia w samochodach, jeśli chodzi o ten masakryczny tył to jak się domyślam to wina tych trójkątów w siatce ?
Szwadron Napisano 14 Lipiec 2013 Autor Napisano 14 Lipiec 2013 Próbuje poprawić tył, na razie udało mi się osiągnąć coś takiego. Może jakieś sugestie...
hkropinski Napisano 14 Lipiec 2013 Napisano 14 Lipiec 2013 hmm... trójkąty jak już udowodniono złe nie są, tylko wydaje mi się że próbujesz wcisnąć je tu na siłę, a to już jest złe:)
Szwadron Napisano 14 Lipiec 2013 Autor Napisano 14 Lipiec 2013 hmm... trójkąty jak już udowodniono złe nie są, tylko wydaje mi się że próbujesz wcisnąć je tu na siłę, a to już jest złe:) Na siłę... hmmm raczej nie po prostu modelowałem :)
..:: WIKTOR ::.. Napisano 15 Lipiec 2013 Napisano 15 Lipiec 2013 moze nie rob teraz otworow na swiatla tylko je wytnij pozniej, poniewaz teraz masz tam pelno nierownosci
Szwadron Napisano 15 Lipiec 2013 Autor Napisano 15 Lipiec 2013 moze nie rob teraz otworow na swiatla tylko je wytnij pozniej, poniewaz teraz masz tam pelno nierownosci To dobry pomysł spróbuję w ten sposób.
DiKay Napisano 17 Lipiec 2013 Napisano 17 Lipiec 2013 popraw nadkola, bo krzywią się nie miłosiernie i to od razu się rzuca w oczy, widać też nienaturalne refleksy, przez tą krzywą geometrie, powalcz jeszcze trochę z wyprostowaniem sitaki ;)
Rekomendowane odpowiedzi