Napisano 17 Lipiec 201311 l Ok nie ma to jak założenie spółki i zainwestowanie w nowy, świetny dla niektórych rynek okrasić takim tytułem. Ciekawe czy jak zarząd PI powoła spółkę inwestującą w miedź to się dowiemy ze Bagiński otwiera kopalnie w Afryce ;) Anyway jestem ciekaw co wybiorą na pierwszy ogień.
Napisano 17 Lipiec 201311 l przeciez tak dziala cale dziennikarstwo, rostowski tnie budrzet, gronkiewicz-waltz zamyka tunel, kopie tunel metra itp itd.. :)
Napisano 17 Lipiec 201311 l Firma powinna zmienic nazwe na Baginski Inc:) Nazwa Platige Image chyba sie nie przyjela w mediach.
Napisano 17 Lipiec 201311 l Dokładnie. Łatwiej napisać kierując to do ludzi spoza branży "Bagiński" bo jednak Platige Image nie jest tak kojarzone, a Tomek jest rozpoznawalny. Więc całkiem poprawny zabieg. Bardziej zastanawia mnie fakt, że nie dostałem od PI żadnych informacji o tym. Może tak naprawdę*to temat jak "Hardkor".
Napisano 17 Lipiec 201311 l od Oscara ...do gry modebilnej.... jest progres...!!!... czekam na film animowany...:)))
Napisano 18 Lipiec 201311 l ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Edytowane 18 Lipiec 201311 l przez e=mc^2