reyman Napisano 28 Lipiec 2013 Napisano 28 Lipiec 2013 Hej, Po formacie i ponownej instalci Windowsa 7 64 bit nie mogę zainstalować maxa. Przy 2009 jak się włącza to od razu jest komunikat, że przestał działać. Jak klikam by aktywować produkt wyskakuje informacja, że program ad23lw przestał działać. 2011 wyłącza się w momencie próby aktywacji, tak to działa, ale jako trial 2013 nie chce się zainstalować, bo znajduje błędy. Czy ktoś może mi coś poradzić? Uruchamianie jako administrator, wylączanie anty wirusów nie polepszyło sprawy. Z góry dziekuje za pomoc :)
deshu Napisano 28 Lipiec 2013 Napisano 28 Lipiec 2013 Spróbuj przerzucić instalacje dysk C, do jak 'najpłytszego' folderu. No i pokaż, albo wklej faktyczne komunikaty błędów, bo tak to nie pomożemy.
Dynamico Napisano 28 Lipiec 2013 Napisano 28 Lipiec 2013 Zainstaluj najpierw wszystkie aktualizacje do windows. Bez tego max się najczęściej poprawnie nie zainstaluje.
reyman Napisano 29 Lipiec 2013 Autor Napisano 29 Lipiec 2013 komunikat jest taki : "program ad32lw przestał działać, program windows wyszukuje pomocy itd..." co do zakualizacji, to wszystkie zaległe są zainstalowane. Wiem, że problem był dla Visty z aktualizacją SP1, no ale ja mam 7 i nie mam bladego pojęcia.
Miłosz3ds Napisano 29 Lipiec 2013 Napisano 29 Lipiec 2013 A wszelkie Net Frameworki, Visuale C++ ? Może walnięta instalka? No i pytanie - czy to nie pirat przypadkiem?
Traitor Napisano 29 Lipiec 2013 Napisano 29 Lipiec 2013 A nie uruchamiasz przypadkiem instalek na pulpicie? Zauwazylem, ze w WIN7 instalki roznych aplikacji uruchamiane wprost z pulpitu wykrzaczaja sie. Dopiero po przeniesieniu na C, lub D uruchamiaja sie, i instaluja prawidlowo.
Miłosz3ds Napisano 29 Lipiec 2013 Napisano 29 Lipiec 2013 Traitor - z tego co zauważyłem, najczęstszym powodem takich sytuacji jest nazwa użytkownika z jakimkolwiek polskim znakiem. Ścieżka wtedy jest np. "C:\Users\Sławuś\Desktop" - i się wszystko się wali.
Traitor Napisano 29 Lipiec 2013 Napisano 29 Lipiec 2013 ja mam "Traitor" i u mnie sie krzaczy:) Zawsze jak cokolwiek instaluje to z C gdyz z pulpitu odrazu wyskakuje error.
Miłosz3ds Napisano 29 Lipiec 2013 Napisano 29 Lipiec 2013 Jak przy instalacji systemu na samym początku wpisałeś "Tomuś", a potem nazwę użytkownika masz "Traitor" to zmartwię Cię, system jednak używa pierwszej wersji ;/ :D pozdrawiam
Traitor Napisano 29 Lipiec 2013 Napisano 29 Lipiec 2013 hehe, nie nie bylo "Tomuś":) Zawsze przy inastalacji windy wpisuje "Traitor", i nigdy nie zmieniam. No chyba, ze ta nazwa tez jest zakazana:):)
Rekomendowane odpowiedzi