adek Napisano 7 Sierpień 2013 Share Napisano 7 Sierpień 2013 Autodesk wypuścił również drugiego Service Packa dla programu Maya 2014. Lista poprawionych błędów jest dosyć długa. Pełna treść: Maya 2014 Service Pack 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kramon Napisano 7 Sierpień 2013 Share Napisano 7 Sierpień 2013 Z całym szacunkiem mega fajnie że tyle błędów poprawionych ale prawdę mówiąc to nie są błachostki. Tak trochę chyba zawcześnie wypuścili tą 2014 wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 7 Sierpień 2013 Share Napisano 7 Sierpień 2013 W zasadzie nie dziwie sie devom - durnowata polityka przymusowego wypuszczania nowej wersji co roku, obojetnie czy program nadaje sie do tego czy nie - byle szybko bo trzeba doic klientow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 8 Sierpień 2013 Share Napisano 8 Sierpień 2013 Dodajcie Layer Override do Irradiance Particle i Importons w sekcji GI Mental Ray'a. W sumie i tak się skończyło ze rendze z samym FG.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 8 Sierpień 2013 Share Napisano 8 Sierpień 2013 Eeee tam maya 2014 smiga .Te bugi to czysta egzotyka , zreszta jest ich malo i nie wiem skad te jeki ze dopiero teraz poprawiaja mnostwo bugow. Niech mi ktos powie ze wyczail ktorys z tych bugow wczesniej to nie uwierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
praetorian Napisano 8 Sierpień 2013 Share Napisano 8 Sierpień 2013 Dodajcie Layer Override do Irradiance Particle i Importons w sekcji GI Mental Ray'a. Możesz to ustawić w AttrEdytorze, na miDefaultOptions -> stringOptions -> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 9 Luty 2014 Share Napisano 9 Luty 2014 Trochę późno zauważyłem ale dzięki! Już sobie ustawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi