Bedyk Napisano 15 Wrzesień 2013 Share Napisano 15 Wrzesień 2013 [h=2]W LEŚNEJ GŁUSZY[/h] Bo byłem w lesie i było fajnie. Pzdr & good fun! - Czas malowania: 1,5 h. - Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. - Prace umieszczamy w tym wątku. - Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 901px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. - Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. - Czas sondy 3 dni. ZAKOŃCZENIE SESJI: 21.09.2013 23:59:59 SONDA: 21-23.09.2013 (czas trwania 3 dni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 15 Wrzesień 2013 Share Napisano 15 Wrzesień 2013 Gdyby ktoś myślał o zbieraniu grzybów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 15 Wrzesień 2013 Share Napisano 15 Wrzesień 2013 z grubej rury! wykoncz to bo chyba twoja najlepsza praca jaka widzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 15 Wrzesień 2013 Share Napisano 15 Wrzesień 2013 Jak las to muszą być grzyby ;p Też wezmę udział, chociaż na razie jestem głęboko w lesie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 16 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2013 Uriel wysoko zarzucił poprzeczkeę, dobrze dobrze =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartusz Napisano 16 Wrzesień 2013 Share Napisano 16 Wrzesień 2013 Uriel pozamiatał. Chyba wiem na kogo pójdzie mój głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 16 Wrzesień 2013 Share Napisano 16 Wrzesień 2013 Uriel, świetne to jest. Bardzo lubię ten styl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 17 Wrzesień 2013 Share Napisano 17 Wrzesień 2013 pniaczek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nlmda Napisano 19 Wrzesień 2013 Share Napisano 19 Wrzesień 2013 Taki tam, szkic kolorystyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 19 Wrzesień 2013 Share Napisano 19 Wrzesień 2013 I moje 2 grosze :) Nie wiem tylko którą pracę wybrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 19 Wrzesień 2013 Share Napisano 19 Wrzesień 2013 sowy rulez:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 19 Wrzesień 2013 Share Napisano 19 Wrzesień 2013 sowy !!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arlekin Napisano 19 Wrzesień 2013 Share Napisano 19 Wrzesień 2013 sowy! (za krótka wiadomość) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arlekin Napisano 19 Wrzesień 2013 Share Napisano 19 Wrzesień 2013 trochę klasyki. nie przyszli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 20 Wrzesień 2013 Share Napisano 20 Wrzesień 2013 Dzięki! :D Ołkej, zatem zgłaszam sowy na tsp :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 21 Wrzesień 2013 Share Napisano 21 Wrzesień 2013 Levan - cos mi się twój obrazek nie wyświetla. za mało czasu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 22 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2013 Levan, zapodaj jeszcze raz bo cos nie ziora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wania Napisano 23 Wrzesień 2013 Share Napisano 23 Wrzesień 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartusz Napisano 24 Wrzesień 2013 Share Napisano 24 Wrzesień 2013 Nie ma jeszcze sondy więc zarzucam drugie podejście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 29 Wrzesień 2013 Share Napisano 29 Wrzesień 2013 Leleń... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 1 Październik 2013 Autor Share Napisano 1 Październik 2013 chyba leń, szkoda, że się spóźniłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi