Napisano 10 Październik 201311 l Witam, Nie wiem czy Max moze otwierac .ma. U mnie wyskakuje błąd a nie jest to wina modelu. Mozna to jakos przekonwertowac? Z góry dzieki.
Napisano 10 Październik 201311 l Autor Nie o to mi chodzi, nie mam mayi ale posiadam model w "jej" formacie.
Napisano 10 Październik 201311 l Nie o to mi chodzi, nie mam mayi ale posiadam model w "jej" formacie. no to poproś osobę która dała ci ten model aby dała ci go w innym formacie. albo ściagnij triala mayki
Napisano 10 Październik 201311 l Autor Ok, dzieki. Max nie ma żadnego pluginu czy czegoś tam?? Przecież oba programy są z tej samej "stajni"
Napisano 10 Październik 201311 l ostatnio bawiłem się blend shapes'ami między mayką i xsi... przenosiły się bez problemu (o ile dobrze pamiętam). W każdym razie, obiekty powinny przenieść się po zainstalowaniu triala mayki. Zapomniałem dodać, że pojawia się wówczas magiczny przycisk przenoszenia do obu programów, kiedy są uruchomione. Edytowane 10 Październik 201311 l przez Chrupek3D