a3stract Napisano 26 Październik 2013 Napisano 26 Październik 2013 Szykuje się nowy rewelacyjny kit, jak dla mnie bomba;) pozdr
Przemas Napisano 26 Październik 2013 Napisano 26 Październik 2013 tez na ten dodatek czekam - zwlaszcza po zabawie Groboto :D . Dzieki niemu jest szansa, ze Modo znacznie czesciej bedzie wykorzystywany w mojej pracowni :) .
Przemas Napisano 28 Październik 2013 Napisano 28 Październik 2013 (edytowane) Edytowane 28 Październik 2013 przez Przemas
Pawelkos Napisano 28 Październik 2013 Napisano 28 Październik 2013 Zacytuje Jobsa : "Amazing" tylko tym razem to naprawde jest niesamowite :D
Kramon Napisano 28 Październik 2013 Napisano 28 Październik 2013 Woah ale odkop :D ktoś zrobił :D tzn odkop w sumie może i nie. Tzn ja do tego linka dawałem już ale w jakimś innym temacie. :> Jestem tylko ciekaw na jakiej to zasadzie działą no i ani razu nie pokazali finałowej siatki.
Przemas Napisano 28 Październik 2013 Napisano 28 Październik 2013 Zerkne jeszcze raz na filmiki, bo i ile dobrze pamietam w ktoryms mozna bylo zobaczyc efekt finalny (moglo to tez byc w jednym z tych do ktorych linka nie wklejalem np. "expanding modo ecosystem"). Patrzac na to co wypluwa Groboto (ten sam gosc robi MeshFusion) bedzie dobrze - zwlaszcza , ze wg zapewnien nowy silnik jest znacznie usprawniony. Z drugiej strony moj punkt widzenia moze byc nieco skrzywiony ;) - z racji tego, ze korzystam z softu 3d do produkcji kwestie takie jak UV niespecjalnie mnie interesuja (a np. kwestie topologii w nieco innym zakresie).
operonxyz Napisano 25 Grudzień 2013 Napisano 25 Grudzień 2013 Mesh Fusion + jeszcze coś takiego http://community.thefoundry.co.uk/discussion/topic.aspx?f=119&t=83319 i chyba se odpuszczam naukę Rhino, bo teraz wszystko czego mi potrzeba znajdę w Modo !!!
operonxyz Napisano 28 Styczeń 2014 Napisano 28 Styczeń 2014 W końcu jest dostępny + tutorial jak tego używać ! http://www.thefoundry.co.uk/products/modo/plugins/meshfusion/
Ja-CK-aL Napisano 28 Styczeń 2014 Napisano 28 Styczeń 2014 Dobra ;) A kupić go można oczywiście u mnie :) Z extra rabatem ;P Zapraszam: [email protected]
tomekct Napisano 28 Styczeń 2014 Napisano 28 Styczeń 2014 Potwierdzam jako reseller: Do 10 lutego The Foundry przewiduje rabat dla nowych klientów Cena około 229 EUR netto - cennikowo po 10 lutego będzie 309 EUR netto Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi