mkk3a Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 Ostatnio ogarneła mnie mania D3 i po zakończeniu bazy zabrałem się za coś bardziej organicznego - wybór padł na sympatycznego pojęczopodobnego stworka o nazwie Trite. Stworek składa się z kilkanastu oddzielnych obiektów: nogi (układane przy pomocy bonesów), głowa, oczy, zęby. Teksturki częściowo z gry, ale przerabiane w fotoszopie.
Falcrum Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 Potworek dobry, ale otoczenie ?? Nie lepiej wymodelować jakieś ciasne pomieszczenie, w bazie i dodać jeszcze pare takich pajączkow ?? Tak jak w Doom'ie ?? Praca tochę traci przez to. To tylko taka uwaga, bo to jest galeria więc raczej już nic nie zmienisz...:| Gdyby nie otoczenie było by wyzej, a tak daję ci -4/6. Pozdr
zbuffer Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 Falcrum ma rację, otoczenie powinno być zdecydowanie ciekawsze......to mi wygląda na powierzchnię Marsa - ale nawet tam nie jest tak pusto :/ a poza tym przeceż występuje zakrzywienie powierzchni - trochę za płaski ten horyzont... Model "pająka" całkiem niezły ale jego nogi mi się nie podobają.....wyglądają jakby były drewniane....ale moze to tylko moje wrażenie... Ogólnie uczucia mieszane.
Archangel Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 to juz teraz wiem czemu wszystkie wyprawy na marsa koncza sie porazka :P a tak na powaznie do podpisuje sie pod slowami Falcruma
Xiz Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 Otoczenie wygląda mi na zdjęcie z Marsa więc trudno żeby w nim coś poprawić, tam po prostu jest tak pusto :)
mkk3a Napisano 2 Wrzesień 2004 Autor Napisano 2 Wrzesień 2004 z tym otoczenie to przesadzacie, bo to jest autentyczna fotka z Marsa wiec nie gadajcie ze Mars wygląda inaczej :P ebor - co do odwróconej czaszki to nie wiem czemu taka jest, spytaj się panów z ID
Falcrum Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 EBor - tak jest w oryginale... mkk3a - nie słyszałeś o "sfingowanych" zdięciach MARSA, przez specow z NASA ?? :P:D (joke), ale i tak to jest mało...za mało, by dać wysoką ocenę... Pozdr
Vorek Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 To że to jest autentyczna fotka z marsa wcale nie znaczy że jest atrakcyjna wizualnie...praca traci dużo przez otoczenie bo potworek jest fajny. Faktycznie można by go dać do jakiegoś korytarza / pomieszczenia z klimatem dooma 3 pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi