mkk3a Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 Ostatnio ogarneła mnie mania D3 i po zakończeniu bazy zabrałem się za coś bardziej organicznego - wybór padł na sympatycznego pojęczopodobnego stworka o nazwie Trite. Stworek składa się z kilkanastu oddzielnych obiektów: nogi (układane przy pomocy bonesów), głowa, oczy, zęby. Teksturki częściowo z gry, ale przerabiane w fotoszopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 Potworek dobry, ale otoczenie ?? Nie lepiej wymodelować jakieś ciasne pomieszczenie, w bazie i dodać jeszcze pare takich pajączkow ?? Tak jak w Doom'ie ?? Praca tochę traci przez to. To tylko taka uwaga, bo to jest galeria więc raczej już nic nie zmienisz...:| Gdyby nie otoczenie było by wyzej, a tak daję ci -4/6. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbuffer Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 Falcrum ma rację, otoczenie powinno być zdecydowanie ciekawsze......to mi wygląda na powierzchnię Marsa - ale nawet tam nie jest tak pusto :/ a poza tym przeceż występuje zakrzywienie powierzchni - trochę za płaski ten horyzont... Model "pająka" całkiem niezły ale jego nogi mi się nie podobają.....wyglądają jakby były drewniane....ale moze to tylko moje wrażenie... Ogólnie uczucia mieszane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 to juz teraz wiem czemu wszystkie wyprawy na marsa koncza sie porazka :P a tak na powaznie do podpisuje sie pod slowami Falcruma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 czemu to jest odwrócona czaszka :P ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xiz Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 Otoczenie wygląda mi na zdjęcie z Marsa więc trudno żeby w nim coś poprawić, tam po prostu jest tak pusto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MalwiX Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 Zrobiłeś go gorzej niż panowie z id :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 2 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2004 z tym otoczenie to przesadzacie, bo to jest autentyczna fotka z Marsa wiec nie gadajcie ze Mars wygląda inaczej :P ebor - co do odwróconej czaszki to nie wiem czemu taka jest, spytaj się panów z ID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 wrzuc to w ta twoja Baze na ksiezycu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 EBor - tak jest w oryginale... mkk3a - nie słyszałeś o "sfingowanych" zdięciach MARSA, przez specow z NASA ?? :P:D (joke), ale i tak to jest mało...za mało, by dać wysoką ocenę... Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 To że to jest autentyczna fotka z marsa wcale nie znaczy że jest atrakcyjna wizualnie...praca traci dużo przez otoczenie bo potworek jest fajny. Faktycznie można by go dać do jakiegoś korytarza / pomieszczenia z klimatem dooma 3 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi