Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 4,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Oho. Czyżby pierwsze testy przed nowym sposobem rozpowszechniania softu w chmurze?

Następnym krokiem pewnie będzie przeniesienie programu na serwer Autodesk i transmisja wyjściowego obrazu.

Napisano

Owszem, zdarzyło mi się już poprawiać scenę Houdiniego przez iphone... :)

Napisano

Gdyby ktoś miał miał jeszcze nadzieje na maxa na osx, ten filmik powinien być odpowiedzią.

P.s. Patrząc na przykład adobe, autodesk chyba nie bedzie strzelał sobie w stope z chmura-exclusive. Tym bardziej że mają realną konkurencje. Chyba.

Napisano
TeamViewer nie raz uratowal mi dupsko, gdy z domu trzeba bylo cos poprawiac ;)

W domu to sie odpoczywa , eh a tyle ostatnio mowi sie o szanowaniu samego siebie i wlasnej pracy.

Napisano
TeamViewer nie raz uratowal mi dupsko, gdy z domu trzeba bylo cos poprawiac ;)

Trza pracowac w domu, a nie w firmie:P

Napisano

A najlepiej trzeba stosowac higiene pracy.Max 5h ciaglej przez max pracy 4 dni w tygodniu i spadac od kompa :P Wtedy to sie pozyje .Po co to wszystko

zeby kredyciki splacac ???

Napisano

Jacenty, chyba ostatnio za duzo medytujesz:) Ten kto nie ma kredyciku, tak czy inaczej splaca "wynajem" , wiec na jedno wychodzi. Ale fakt faktem, trza znac umiar.

Napisano

Wynajjem tanszy jest :P Znacznie tanszy... No chyba ze sie bierze ponad stan.

Napisano

No tak . Pamietam mieszkania po 60 k za 2 pokoje .Moj brat takie kupil wynajol za 1000 i samo sie po 10 latach splacilo .A potem i tak przepierzyl wrzystko na gieldzie hehehe .

Ale teraz i tak bardziej oplaca sie wynajmowac. Trzeba tylko poszukac okazji Mozna za nieduze pieniadze cos fajnego wynajac i w miare dobrym miejscu. Najlepiej nie w sezonie wynajmowac w grudniu lub w czerwcu jak studenciaki uciekaja. I najlepiej u kogos w domu gdzie jest wydzielone mieszkanie. Wtedy odpada haracz dla

administracji i czesto czesc oplat za media jest wliczone w czynsz za wynajem.

Edytowane przez jacenty

Napisano

Aleście WAAAAYYY offf topa walnęli :D

Co do tematu to jeszcze niedługo zakupy on-line będzie można przez produkty Autodesku robić :P

Napisano
W domu to sie odpoczywa , eh a tyle ostatnio mowi sie o szanowaniu samego siebie i wlasnej pracy.

Dla porządku: ja nie byłem w domu, tylko na biegówkach w dolinie Chochołowskiej... w domu w życiu bym nie pracował.

Napisano

LOL - autodesk lubi widze 'importowac' sobie ciekawe pomysly - przeciez TEAMVIEWER, jest i dziala swietnie, nie dodajac nawet ze w sumie jest za darmo :)

Napisano
  • Autor
LOL - autodesk lubi widze 'importowac' sobie ciekawe pomysly - przeciez TEAMVIEWER, jest i dziala swietnie, nie dodajac nawet ze w sumie jest za darmo :)

Nie do końca się zgodzę. Teamviewer nie jest darmowy. Do użytku domowego tak. I to trochę inaczej działa. Warto sprawdzić bo może faktycznei kompresja obrazu jest dużo lepsza niż w Teamviewerze.

Jest też RDesktop. Ale nie o to chodzi. Nie trzeba tutaj bawić się w VPNy, publiczne IP czy przekierowania portów. Pewnie, że takich usług jest sporo, ale skoro AU daje za free - dlaczego nie.

Napisano

Teamviewver kosztuje chyba 5 tysiecy do użytku komercyjnego.

I jednak ma laga. działa świetnie, ale laga ma.

+++

A nie, już zmienili licencje. 1000zł za rok najtańsza kosztuje.