Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Przedstawiam to nad czym siedziałęm ostatnio.

Jest to wizualizacja pawilonu handlowego. Robota na zlecenie do Anglii

Nie szczędzcie komentarzy. Miłego rypania ;P

Pozdrawiam.

eden01.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Pawilonik niczego sobie, choć nie trafia w mój gust. Najbardziej to mi to logo nie pasuje, nie wiem czy jest z góry narzucone, czy jak, ale pasuje do tego jak pies do jeża.

Napisano

co do projektu jako takiego to sie nie wypowiem bo sie nie znam

ale estetycznie - brrr - nie podoba mi sie wcale - 'papierowi' ludzie i takie samochody - okropienstwo, wyblakle kolory - jestem na nie

chociaz - jak tak czasem patrze - to wiekszosc wizek tak wlasnie wyglada - wiec moze nie jest zle :)

Napisano

Logo niestety narzucone i racja pasuje jak pies do jeża, ale co zrobić takie musi być i koniec. Wczesniej było inne mojego designu i o wiele bardziej pasowało, ale jak to często bywa klient ma często głupie zachcianki i trzeba zmieniać na "gorsze"

ftorek -hmm no masz troche racji. Na usprawiedliwienie powiem tyle że to moja pierwsza praca tego typu :P

Napisano

fuuuu...sam pawilon OK al ta cala reszta okropna..strasznie cukierkowa ludzie jak powycinani z gazet to samo z samochodami i tlem. Moim zdaniem powinienes to poprawic a przynajmniej dopasowac to kolorystycznie tak aby wszystko bylo w podobnej tonacji, a nie co element to inna bajka...

Gość raminez
Napisano

Logo ...niebardzo ..ale obiekt tak w takichbrudnych molochach cywilizacji ....(beton ....aluminium ...i cegla) taki eko budynek ...to jest to...pzryjemny projet ...pozdro

Napisano

ulica, kwiatki i ludzie nie zaciekawi, za mocne kolory ale jakoś to wszytko się komponuje dość znośnie :) co do loga to nie ma co się wypowiadać jeżeli z góry narzucone.

pozdro

Napisano

.... no to powiem co przydało by się poprawić :) :

- szkło ..... w niektórych mijescach niby odblaskowe w innych nie , brakuje odbijających się chmur.

- ludzie rozumiem że wstawieni w fotoshopie ? ... dlaczego nie odbijają się w szkle ... warto to dopracować

- mercedes , ładne auto ale ... dlaczego drzewa mają cień a on nie .. gdyby nie odwrócona rejestracja to nie wiedziałbym że to odbicie lustrzane ale dość dobrze wstawiony

- dachy kopertowe , przydałaby się rynna ( chyba że to ..popielate jasne to osłona rynny , może jakiś okap , może rura spustowa...

ogólnie bardzo przyjemne ale warto dopieścić :) ... pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności