Yano Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 Witam Przedstawiam to nad czym siedziałęm ostatnio. Jest to wizualizacja pawilonu handlowego. Robota na zlecenie do Anglii Nie szczędzcie komentarzy. Miłego rypania ;P Pozdrawiam.
Nimrod Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 Pawilonik niczego sobie, choć nie trafia w mój gust. Najbardziej to mi to logo nie pasuje, nie wiem czy jest z góry narzucone, czy jak, ale pasuje do tego jak pies do jeża.
ftorek Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 co do projektu jako takiego to sie nie wypowiem bo sie nie znam ale estetycznie - brrr - nie podoba mi sie wcale - 'papierowi' ludzie i takie samochody - okropienstwo, wyblakle kolory - jestem na nie chociaz - jak tak czasem patrze - to wiekszosc wizek tak wlasnie wyglada - wiec moze nie jest zle :)
Yano Napisano 2 Wrzesień 2004 Autor Napisano 2 Wrzesień 2004 Logo niestety narzucone i racja pasuje jak pies do jeża, ale co zrobić takie musi być i koniec. Wczesniej było inne mojego designu i o wiele bardziej pasowało, ale jak to często bywa klient ma często głupie zachcianki i trzeba zmieniać na "gorsze" ftorek -hmm no masz troche racji. Na usprawiedliwienie powiem tyle że to moja pierwsza praca tego typu :P
MC-Maxim Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 Praca ma swoj klimat. Mysle za papierowi ludzie tak bardzo nie przeszkadzaja :] Podoba mi sie .
Archangel Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 fuuuu...sam pawilon OK al ta cala reszta okropna..strasznie cukierkowa ludzie jak powycinani z gazet to samo z samochodami i tlem. Moim zdaniem powinienes to poprawic a przynajmniej dopasowac to kolorystycznie tak aby wszystko bylo w podobnej tonacji, a nie co element to inna bajka...
Gość raminez Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 Logo ...niebardzo ..ale obiekt tak w takichbrudnych molochach cywilizacji ....(beton ....aluminium ...i cegla) taki eko budynek ...to jest to...pzryjemny projet ...pozdro
Vorek Napisano 3 Wrzesień 2004 Napisano 3 Wrzesień 2004 ulica, kwiatki i ludzie nie zaciekawi, za mocne kolory ale jakoś to wszytko się komponuje dość znośnie :) co do loga to nie ma co się wypowiadać jeżeli z góry narzucone. pozdro
Pablo Napisano 3 Wrzesień 2004 Napisano 3 Wrzesień 2004 Jak dla mnie mogles sie postarac o bardziej relistyczniejszy render. pozdr
kuback Napisano 7 Wrzesień 2004 Napisano 7 Wrzesień 2004 .... no to powiem co przydało by się poprawić :) : - szkło ..... w niektórych mijescach niby odblaskowe w innych nie , brakuje odbijających się chmur. - ludzie rozumiem że wstawieni w fotoshopie ? ... dlaczego nie odbijają się w szkle ... warto to dopracować - mercedes , ładne auto ale ... dlaczego drzewa mają cień a on nie .. gdyby nie odwrócona rejestracja to nie wiedziałbym że to odbicie lustrzane ale dość dobrze wstawiony - dachy kopertowe , przydałaby się rynna ( chyba że to ..popielate jasne to osłona rynny , może jakiś okap , może rura spustowa... ogólnie bardzo przyjemne ale warto dopieścić :) ... pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi