Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam

Przedstawiam to nad czym siedziałęm ostatnio.

Jest to wizualizacja pawilonu handlowego. Robota na zlecenie do Anglii

Nie szczędzcie komentarzy. Miłego rypania ;P

Pozdrawiam.

eden01.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pawilonik niczego sobie, choć nie trafia w mój gust. Najbardziej to mi to logo nie pasuje, nie wiem czy jest z góry narzucone, czy jak, ale pasuje do tego jak pies do jeża.

Napisano

co do projektu jako takiego to sie nie wypowiem bo sie nie znam

ale estetycznie - brrr - nie podoba mi sie wcale - 'papierowi' ludzie i takie samochody - okropienstwo, wyblakle kolory - jestem na nie

chociaz - jak tak czasem patrze - to wiekszosc wizek tak wlasnie wyglada - wiec moze nie jest zle :)

Napisano
  • Autor

Logo niestety narzucone i racja pasuje jak pies do jeża, ale co zrobić takie musi być i koniec. Wczesniej było inne mojego designu i o wiele bardziej pasowało, ale jak to często bywa klient ma często głupie zachcianki i trzeba zmieniać na "gorsze"

ftorek -hmm no masz troche racji. Na usprawiedliwienie powiem tyle że to moja pierwsza praca tego typu :P

Napisano

Praca ma swoj klimat. Mysle za papierowi ludzie tak bardzo nie przeszkadzaja :] Podoba mi sie .

Napisano

fuuuu...sam pawilon OK al ta cala reszta okropna..strasznie cukierkowa ludzie jak powycinani z gazet to samo z samochodami i tlem. Moim zdaniem powinienes to poprawic a przynajmniej dopasowac to kolorystycznie tak aby wszystko bylo w podobnej tonacji, a nie co element to inna bajka...

Napisano

Logo ...niebardzo ..ale obiekt tak w takichbrudnych molochach cywilizacji ....(beton ....aluminium ...i cegla) taki eko budynek ...to jest to...pzryjemny projet ...pozdro

Napisano

ulica, kwiatki i ludzie nie zaciekawi, za mocne kolory ale jakoś to wszytko się komponuje dość znośnie :) co do loga to nie ma co się wypowiadać jeżeli z góry narzucone.

pozdro

Napisano

Jak dla mnie mogles sie postarac o bardziej relistyczniejszy render.

pozdr

Napisano

.... no to powiem co przydało by się poprawić :) :

- szkło ..... w niektórych mijescach niby odblaskowe w innych nie , brakuje odbijających się chmur.

- ludzie rozumiem że wstawieni w fotoshopie ? ... dlaczego nie odbijają się w szkle ... warto to dopracować

- mercedes , ładne auto ale ... dlaczego drzewa mają cień a on nie .. gdyby nie odwrócona rejestracja to nie wiedziałbym że to odbicie lustrzane ale dość dobrze wstawiony

- dachy kopertowe , przydałaby się rynna ( chyba że to ..popielate jasne to osłona rynny , może jakiś okap , może rura spustowa...

ogólnie bardzo przyjemne ale warto dopieścić :) ... pozdrawiam

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.