adek Napisano 21 Listopad 2013 Share Napisano 21 Listopad 2013 Jeśli zastanawiacie się nad zakupem Photoshopa CC lub Lightrooma to do 2 grudnia jest ku temu świetna okazja. Adobe dzisiaj poinformowało o specjalnej promocji na pakiet zawierający właśnie te dwa programy w cenie 12,29 EUR/miesiąc (przy rocznej subskrypcji). Pełna treść: Photoshop CC i Lightroom do 2 grudnia w promocyjnym pakiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 21 Listopad 2013 Autor Share Napisano 21 Listopad 2013 Jeśli chodzi o zmianę ceny na $ to niestety. Po zalogowaniu do Adobe ID kwota pojawia się w EUR. Ale to chyba dobry moment na przetestowanie CC bo jeśli dobrze zrozumiałem w ciągu pierwszych 30 dni można anulować zamówienie. Cytat: Anulowanie Będzie nam przykro, jeśli zrezygnujesz, ale jeśli anulujesz subskrypcję w ciągu pierwszych 30 dni, zwrócimy Ci wszystkie koszty. W przeciwnym razie naliczymy kwotę w wysokości 50% pozostałego zobowiązania wynikającego z umowy. Aby anulować subskrypcję, zadzwoń do działu obsługi klienta.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 21 Listopad 2013 Share Napisano 21 Listopad 2013 ok a coś się zmieniło w kwestii triala? Bo tam masz miesiąc na próbę, tu masz miesiąc na próbę ale musisz zapłacić za rok z góry. Brzmi jak biznes dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 21 Listopad 2013 Share Napisano 21 Listopad 2013 hehe ta sama rzecz w funtach i euro = 520pln vs 620pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kramon Napisano 21 Listopad 2013 Share Napisano 21 Listopad 2013 Kurde jakoś dziwnie tanio... To jest jakaś limitowana oferta tzn tylko przez rok będzie śmigać czy jak to wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 21 Listopad 2013 Autor Share Napisano 21 Listopad 2013 Kramon: w newsie jest link. Przez rok masz pelny dostep lacznie z 20GB przestrzeni na prace itp... To cena za pakiet. Od wczoraj taka akcja Adobe ruszyła. olaf: no ja uwazam, ze jak na Photoshopa to i tak w przeliczeniu nawet na EUR bardzo dobra cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kramon Napisano 21 Listopad 2013 Share Napisano 21 Listopad 2013 Tzn chodzi mi czy to jest tylko przez rok a za rok będzie jakaś nowa taryfa nagle dużo większa czy ten abonament będę mógł sobię ciągnąć bez końca bo prawdę mówiąc to 15 euro miesięcznie to jest nic bo mnie tyle wychodzi dziennie śniadanie i obiad. Gdyby Nuke tyle kosztował ahh pomażyć można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 21 Listopad 2013 Share Napisano 21 Listopad 2013 Adek: niby tak, ale to tylko koszt rocznej dzierżawy oprogramowania. Na e-bay mozesz mieć cs2 na własność za 200usd. Kramon:Z tego co pamiętam wcześniej pojedynczy progam kosztował 15ojro więc wielkiej obniżki nie ma. Z drugiej strony na Twoim miejscu nie zamieniłbym śniadania i obiadu na photoshopa, możesz roku nie wytrzymać :D No i nikt nie wie jakie beda ceny wynajmu za rok czy trzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kramon Napisano 21 Listopad 2013 Share Napisano 21 Listopad 2013 Ja jedak nie biorę w CC nie dodali nic ciekawego z mojego punktu widzenia. Zostaje na obecnym shopie. Lepiej będzie zainwestować, w Flowbox FX bo zapowiada się wyśmienicie. Jeżeli by dodali kompozycję 3D (jak w nuke) to była by mistrzowska alternatywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legomir Napisano 21 Listopad 2013 Share Napisano 21 Listopad 2013 A Blender tego nie potrafi? Przecież to taki "użyteczny" soft, który wygryzł nawet prawie Headus Layout z rynku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kramon Napisano 21 Listopad 2013 Share Napisano 21 Listopad 2013 A Blender tego nie potrafi? Przecież to taki "użyteczny" soft, który wygryzł nawet prawie Headus Layout z rynku :P Prawdę mówiąc to w compozytorze jest Node do każdego objecta... I w sumie można wstawać plane.. do sceny jak w nuke z alpha. i może to być animowana też.. Po prostu gradient mapy są w głupi sposób zrobione i dużo wygodniej mi się pracuje nad kolorystyką w photoshopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legomir Napisano 21 Listopad 2013 Share Napisano 21 Listopad 2013 Powinienem jednak dopisać tam na dole "to jest sarkazm". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kramon Napisano 21 Listopad 2013 Share Napisano 21 Listopad 2013 Powinienem jednak dopisać tam na dole "to jest sarkazm". No ej zwaliłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grychu Napisano 27 Listopad 2013 Share Napisano 27 Listopad 2013 Hej. Nie mogę znaleźć czy ten pakiet będzie chodził po vistą 64bit ??? Gdzieś tam wyczytałem,że będzie support do 7,8, i 8.1...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grychu Napisano 29 Listopad 2013 Share Napisano 29 Listopad 2013 [ATTACH=CONFIG]92275[/ATTACH]witam. mam problemy z płatnością. mieliście coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 29 Listopad 2013 Share Napisano 29 Listopad 2013 Spróbuj jeszcze raz w innej przeglądarce. Miałem takie coś ale potem przestało mi to wyskakiwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi