LukaszSz Napisano 28 Listopad 2013 Napisano 28 Listopad 2013 Witam Na początek przepraszam że może poruszam problem który był już omawiany ale niestety nie mogę dojść do jakiejś konkretnej wyceny. Chciałbym aby osoby zajmujące się na co dzień wizualizacjami wypowiedziały się na ten temat. Powiedźcie mi ile wzięlibyście za wykonanie 1 wizualizacji w tym stylu ( o takim poziomie) http://www.dompasja.pl/project/464 http://www.dompasja.pl/project/479 Od razu powiem że dziękuję za odpowiedzi w stylu "milion pięćset sto siedemset" ;) Zależy mi naprawdę na szczerej odpowiedzi ;)
duke_leto_2 Napisano 28 Listopad 2013 Napisano 28 Listopad 2013 1999pln netto, a 2499 netto za 3 rendery.
siwy Napisano 28 Listopad 2013 Napisano 28 Listopad 2013 Z takim detalem zieleni i na tym poziomie nie wiem czy by się chciało fachowcom robić za 2 tys., chyba że zamówienie zbiorcze na kilka kolejnych. Poza tym aż tak dużo zdolnych na tym forum nie ma co by zrobiło to na tym poziomie, ale obrazki to nie wyścig na 100 metrów, każdy zrobi inaczej i każdemu co innego się spodoba.
skalpel3d Napisano 28 Listopad 2013 Napisano 28 Listopad 2013 to góra 2000 przecież to jest fotomontaż
@seba@ Napisano 30 Listopad 2013 Napisano 30 Listopad 2013 Jaki fotomontaż, kolega z 3-ciego postu niech się przyzna ;)
Kramon Napisano 30 Listopad 2013 Napisano 30 Listopad 2013 Wycena wyceną ale ten sharpen jest fatalny.
terenas Napisano 24 Luty 2014 Napisano 24 Luty 2014 to góra 2000 przecież to jest fotomontaż Przecież toż to wizki człowieka robiącego najlepszą zieleń w tym kraju - autora 3 postu tego wątku ;) Morphe już myślałem że, zmieniłeś fach... serio, to że nie dzielisz się nigdzie swoją pracą uważam za stratę dla ludzkości :p Wrzuć coś czasem, pozwól nacieszyć oczy :)
Rekomendowane odpowiedzi