Gość negrosz Napisano 12 Grudzień 2013 Share Napisano 12 Grudzień 2013 (edytowane) Siemanko wszystkim, jako że jest to mój pierwszy post na forum, od razu witam wszystkich forumowiczów :) Będę tu wrzucał co jakiś czas i mam nadzieję że będzie tylko lepiej :D Poniżej same kilkugodzinne speedy, max 3h, główka i ten ziomek do pasa to godzinne bazgroły :D Edytowane 14 Grudzień 2013 przez negrosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 12 Grudzień 2013 Share Napisano 12 Grudzień 2013 Super fajowe spidy, nice:). Nick i avatar rządzą:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość negrosz Napisano 14 Grudzień 2013 Share Napisano 14 Grudzień 2013 godzinny speed :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Grudzień 2013 Share Napisano 17 Grudzień 2013 ile znaczy rozpoznawalny nick :) hmmm daje to do myslenia, ostatno czytalem o malych badaniach na temat tego jak dostep do spolecznosciowek i facebook niszcza fora. Ludzie boja sie kliknac lubie to, jezeli wczesniej ktos inny nie kliknal lubie to ;) podobnie tutaj nitk nie napisze nic jezeli jestes nowym uzytkownikiem, mimo ze gdybys to wrzucil do teczki kogos bardziej znanego komentsy i lizanie odbytu leciolo by przez 4 strony. super speedy pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 17 Grudzień 2013 Share Napisano 17 Grudzień 2013 No dobra, a może komentarzy też nie ma przez to, że grafiki się nie wczytują (u mnie ich nie widać - nic oprócz miniaturki). Edit: Dobra. Cofam. Teraz mi się wczytały :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 17 Grudzień 2013 Share Napisano 17 Grudzień 2013 wszedłem tylko dlatego ze widziałem na liscie komentarzy Klicka. Wyglada spoko, jak tylko ktoś da plusa to też pochwale. A na powaznie nie wiem jak inni ale ja nie wchodze do wątkow z mniej jak 3ma stronami ludzi, ktorych nie kojarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Grudzień 2013 Share Napisano 17 Grudzień 2013 Olaf wlasnie tak bylo, ten koments napisales zeby udowodnic ze bylo inczej :) w sumiem ogles sobie dac siana :) rowniez zauwazylem ze jak sie w watek wklei taki post jak moj wczesniej ( co robie nie pierwszy raz) nagle sie odzywaja ludzie :D kurde pomylilem zawod powinienem rozwazyc kupno lodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 17 Grudzień 2013 Share Napisano 17 Grudzień 2013 ależ skądże - tak właśnie było i wcale nie uważam, ze to złe, więc nie kokietuje tu nikogo. Ale już nie pisze, bo wątek osiągnie krytyczną ilość stron i zacznę zaglądać. Niech autor się wysili i coś wrzuci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 17 Grudzień 2013 Share Napisano 17 Grudzień 2013 stawiam że autor jest leniwy i nie chce mu się wysilać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thecrev Napisano 19 Grudzień 2013 Share Napisano 19 Grudzień 2013 Czasami gdy widzę jakąś (bardziej znaną osobę z forum) to wejdę ponieważ często jest tak że ta bardziej znana osoba napisze coś sensownego co może się przydać kiedyś podczas pracy nad jakąś sceną a ci co są mniej znani zazwyczaj piszą komentarze typu "fajne", "oby tak dalej" itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrRambo Napisano 19 Grudzień 2013 Share Napisano 19 Grudzień 2013 Czasami gdy widzę jakąś (bardziej znaną osobę z forum) to wejdę ponieważ często jest tak że ta bardziej znana osoba napisze coś sensownego co może się przydać kiedyś podczas pracy nad jakąś sceną a ci co są mniej znani zazwyczaj piszą komentarze typu "fajne", "oby tak dalej" itp. dobrze, że komentarze tego typu wnoszą więcej do tematu dla autora niż komentarze "fajne", "oby tak dalej" jak już się zwierzacie dlaczego wchodzicie w temat a dlaczego nie to moglibyście ocenić pracę autora chociaż jednym słowem dobry ostatni sculpt. jak na godzinę to super. ja bym pociągnął tą postać dalej. ma potencjał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość negrosz Napisano 19 Grudzień 2013 Share Napisano 19 Grudzień 2013 Nie specjalnie interesuje mnie wasze zdanie na temat do jakich teczek zaglądacie, i które komentarze więcej dla was znaczą. Więc jak jest taka opcja to komentujcie prace, nie komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 19 Grudzień 2013 Share Napisano 19 Grudzień 2013 spoko, w ostatnim poście nie wyświetliły się obrazki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olafpozoga Napisano 20 Grudzień 2013 Share Napisano 20 Grudzień 2013 bardzo fajne speed'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi