Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam.

Oto moja najnowsza wizualizacja wykonana na konkurs architektoniczny.

Niestety nie udało się stanąć na podium. :(

Pozdrawiam

11447720615_ded9244bff_h.jpg

11437365306_36664276ac_h.jpg

Edytowane przez tr000tyl
  • Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zacznę od tego że dzieci niepotrzebnie odwracają uwagę od całej wizualizacji, nie pasują.

Poza tym, świetna zieleń, drzewo prawie w centrum (bez liści) jest niepotrzebne. Zieleń na ostatnim renderze najbardziej pasuje do kolorystyki. Ogólnie kosa.

Napisano

Wg mnie cała wizualizacja spoko. co do wersji czy z dziećmi czy bez, cytując klasyka wolę bez. Natomiast tak mnie naszło patrząc na otoczenie. Odnoszę wrażenie, że budynek stoi w środku lasu z totalnie nieokiełznaną zielenią, takie było otoczenie tego budynku w rzeczywistości? Skądinąd zieleń jest genialna, tylko jak mówię wygląda bardzo dziko (prawie jak dżungla) Pozdrawiam.

Napisano

Wizualizacja bardzo ładna "Zieleni" że nie wygrało wcale się nie dziwie

sorry ale chłopie to jest budynek dla krasnali parterowa kondygnacja ma jak wysokość bo na pierwszy rzut oka to widać że ona nie spełnia żadnej normy budowlanej nie mówiąc o proporcjach tymi dziećmi właśnie pogrążyłeś sprawę są one wielkości okien na dole , dwa tylko one świadczą ze to jest coś związane z dziećmi na budynku na oknach nie ma najmniejszych znamion ze to przedszkole, gdzie plac zabaw? Skupiłeś się na zielni a nie na przedszkolu i tez przesadziłeś bo przy takim obiekcie wymagane jest utrzymanie porządku że względu na bezpieczeństwo milusińskich a nie takiego bałaganu i wyglądu "dżunglowego" I jeszcze taki mały drobiażdżek bluszcz pospolity który jest w naszym kraju jedynym rodzimym gatunkiem występuje tylko w lasach liściastych i takie też roślinki obrasta, możesz go spotkać w lasach typu gradowego łęgowego i buczynowego :)

Napisano
... bluszcz pospolity który jest w naszym kraju jedynym rodzimym gatunkiem występuje tylko w lasach liściastych i takie też roślinki obrasta, możesz go spotkać w lasach typu gradowego łęgowego i buczynowego :)

Niekoniecznie. U mnie przed domem obrasta sosnę. :)

Napisano

no @skalpel3d ma racje.

Wersja z dziecmi rujnuje skale obrazka, i sam projekt nie wygląda na przedszkole. Fakt, ze zielen i roślinki wyszly swietnie ale chyba nijak to się ma do otoczenia przedszkola.

Napisano

★★★★★★ WOW ,chciałbym mieć taki dom ★★★★★★ fajne prace