szakal Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 (edited) Witam niedawno wymyśliłem sobie parę projektów o to jeden z nich, hotel na 20 pokoi z restauracją na górze w kształcie łodzi ma nawiązywać do pobliskiej rzeki. Bardzo był bym wdzięczny za kreatywne komentarze z góry dziękuję.http://zapodaj.net/ef93b6d57e2b3.jpg.html Edited January 7, 2014 by szakal Link to comment Share on other sites More sharing options...
skalpel3d Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 czy kreatywnym komentarzem jest " Brak obrazków " :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
indian Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 yo ! bek tu oldskul ! vnm 2007 kurde ostatnio coś takiego widziałem kilka lat temu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacekszy0 Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 http://zapodaj.net/ef93b6d57e2b3.jpg.html Hmm jeszcze sporo pracy przed Tobą :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
szakal Posted January 7, 2014 Author Share Posted January 7, 2014 sorki pierwszy raz na forum i nie mogę dodać fotki ale podałem link Link to comment Share on other sites More sharing options...
skalpel3d Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 a to ma jakieś proporcje rzeczywiste ? może najpierw stwórz model który odwzoruje to co chcesz pokazać na początek bez otoczenie po prostu sama bryła hotelu , pokryta jednym materiałem. Plus masz za odwagę pokazania tego :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrRambo Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 wyczuwam tutaj ostrą prowokację Link to comment Share on other sites More sharing options...
latos Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 Nie ma tu żadnej prowokacji. Trawa sięga do wysokości połowy okna Barierki sięgają do klatki piersiowej Okna są zdecydowanie za nisko Drzwi na górze są za małe Link to comment Share on other sites More sharing options...
szakal Posted January 8, 2014 Author Share Posted January 8, 2014 Nop wymiary już zmieniam a były takie okno 200x300 drzwi 100x220 jeszcze pokombinuje z ujęciem bo troche chyba zniekształca Link to comment Share on other sites More sharing options...
max_1989 Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 Wedlug mnie warto by bylo dodac wiecej drzew i moze pokusic o jakies dekoracyjne krzaki wzdloz chodnika? pozatym, pozytywnie. Witamy na forum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts