Napisano 9 Październik 20159 l Polecam ci podejrzec sporo referencji dotyczacych połączeń - sam teraz to ćwiczę i to decyduje czy coś wygląda wiarygodnie a przez to fajnie. Generalnie dobry początek!
Napisano 13 Październik 20159 l Autor @Olaf: Dzięki, postaram się częściej:P @Rymin: Sprawdzę napewno. Refki święta rzecz:) Tutaj mały up: Zblokowałem kolorki, jakby komuś się coś rzuciło w oczy to chętnie wysłucham;) Uczę się robić ładne obrazki:
Napisano 14 Październik 20159 l Super! Postacie ekstra! Zerkasz czasem na pokazy Alexandra McQueena? :)
Napisano 15 Październik 20159 l Autor @DAGOO: hej, dzięki:) nie znam ale postaram się nadrobić:P Wrzucam prawie skończoną wersje:):
Napisano 4 Listopad 20159 l Przemawiają do mnie( z tych szkicy wstępnych) pierwszy z lewej na górze i dolny z lewej. Reszta za mało czytelna jak dla mnie na szkic ale każdy ma tam swoją metodę. Te dwa mają fajne rozbicie już na plany i jakąś historię. Czekam aż wykończysz. Pozdrawiam
Napisano 8 Listopad 20159 l Autor @rymin, dzięki za komentarz wybrałem 2 szkic który zaproponowałeś i jeden , który mi przypadł do gustu. Oba są w fazie WIP, nie wiem dokąd zmierzają, ale postaram się je dociągnąć do końca:) tutaj study 1 i 2h
Napisano 8 Listopad 20159 l Fajne- aż się prosi żeby w tle tego kolumnami dać jakiś focal point do czego dążą te dwa ziomki. Pozdro
Napisano 16 Listopad 20159 l Jakoś tak rozkład masy mi nie pasuje w tym centaurze. Góra i korpus duże i ciężkie a nogi -szczególnie "łydki" cieniutkie. Tak samo ta broń i rogi łosia strasznie duże (porównaj do tułowia np.). Nie wydaje mi się żeby ta kreatura mogła się w ogóle poruszać z czymś takim na głowie. Sam pomysł bardzo fajny- myślę, że jak byś poprawił anatomię i trochę to urealnił to concept mocno by zyskał. Pozdro
Napisano 29 Listopad 20159 l Świetna teczka Bystry, po obejrzeniu wcześniejszych prac widać progres :). Bardzo mi się spodobał koncept centaura, choć faktycznie mógłby mieć problem z noszeniem takiej 'korony' na głowie. Czekam na więcej :)
Napisano 21 Luty 20169 l Autor Hej jak zwykle po dłuższej przerwie:P Kolejna pracka w klimatach sci fi. Zacząłem od obrazka walorowego, potem dodałem kolor na warstwach. Nadal dla mnie to czarna magia ale powoli oswajam się z tą techniką:
Napisano 20 Sierpień 20177 l Autor odświeżam wątek żeby udokumentować progres. szkoda,że starsze pracki się nie zachowały:( wie ktoś czy można je jakoś przywrócic? znacie jakiś szybki sposób na wrzucenie tutaj większej ilości obrazków w lepszej jakości?
Napisano 22 Wrzesień 20177 l Riksza i apartament super w wykończeniu, za to człowiek-budynek bardzo pomysłowy od strony projektowej :) Jeszcze czegoś takiego nie widziałem.