adek Napisano 21 Styczeń 2014 Napisano 21 Styczeń 2014 Lech Sokołowski poinformował nas, że jego sklep z modelami przeszedł małą metamorfozę. Chocofur to sklep ze specjalnie przygotowanymi modelami dla Blendera i Cycles. Pełna treść: Chocofur - modele dla Blendera i Cycles
mallow Napisano 21 Styczeń 2014 Napisano 21 Styczeń 2014 Powodzenia, lechu! Nie mogę się doczekać kolejnych tutoriali od Ciebie.
le_chu Napisano 21 Styczeń 2014 Napisano 21 Styczeń 2014 Hej przede wszystkim dzięki za newsa :-) Dodam od razu że na stronie chocofur.com jest już dostępny czteroczęściowy tutorial poświęcony studyjnemu renderingowi w Cyclesie. Z ciekawostek jakie zmieniły się w sklepie to poza nawigacją dodałem każdemu modelowi krótki opis dotyczący oryginalnej nazwy i producenta. Mam nadzieję że okaże się to pomocne dla osób na co dzień zajmujących się projektowaniem.
Pionier Napisano 26 Styczeń 2014 Napisano 26 Styczeń 2014 Fajny sklep oraz dobra jakość modeli/textur. Skorzystałem póki co raz ale myślę że na pewno jeszcze wrócę. Polecam i gratulacje dobrej roboty! p.
vizpeople Napisano 26 Styczeń 2014 Napisano 26 Styczeń 2014 Super! Gratuluję wytrwałości i postępu! Widać że robione z sercem :)
Rekomendowane odpowiedzi