Ebor Napisano 7 Wrzesień 2004 Napisano 7 Wrzesień 2004 Postanowilem zawalczyc w bitwie ( nigdy jeszcze tego nie robilem)!! Mam nadzieje ze uda mi sie ukonczyc tą prace bo ciagne "3 sroki za ogon" :P Wip, 2D Artwork, no i teraz ta bitwa... Dobrze, że termin ukończenia bitwy jest bardzo odległy :P Inspiracja to teledysk Sigur Rós pt: Untitled 1. W skrócie : czarny śnieg, czerwone niebo, w tle gasnące słońce i rozwalony samochód. Główny bohater na pierwszym planie bedzie ubrany w maske przeciwgazową z martwym gołębiem w dłoniach.
mCh Napisano 7 Wrzesień 2004 Napisano 7 Wrzesień 2004 krzyknę: bluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur! nie tykaj tego narzędzia szatana!
PPK Napisano 7 Wrzesień 2004 Napisano 7 Wrzesień 2004 Pomysl fajny tylko musisz cos z ta maska zrobic .. zeby koles nie wygladał jak słonik ;) .. chyba 'rura wydechowa' powinna byc nizej
Vetis Napisano 7 Wrzesień 2004 Napisano 7 Wrzesień 2004 mzoe zamiast tej rury zrobisz mu maske z takimi zbiornikami z powietrzem po bokach ?
PPK Napisano 7 Wrzesień 2004 Napisano 7 Wrzesień 2004 Maska z rura ma lepszy klimat chyba .. a tu link : http://muzyka.onet.pl/fluid/1154361,1115,artykul.html
Ebor Napisano 7 Wrzesień 2004 Autor Napisano 7 Wrzesień 2004 I tu chyba masz racje PPK - dobry link. zamieszczam wzorzec lekko podniszczonej maski. Vetis : zbiorniczki po boku bedą, a raczej jeden pod rurą.
kolegaalek Napisano 13 Październik 2004 Napisano 13 Październik 2004 Inspiracja to teledysk Sigur Rós pt: Untitled 1. hehe, widziałem wczoraj ten teledysk- inspiracja to mało powiedziane:)
biglebowsky Napisano 16 Październik 2004 Napisano 16 Październik 2004 eee, to juz wiecej niz inspiracja:>
dr Ug Napisano 16 Październik 2004 Napisano 16 Październik 2004 LOL. Przypomniala mi sie bitwa Tygrysa, gdy opieral sie luzno na ksiazce 'Bladego Biegacza" ;D
kolegaalek Napisano 16 Październik 2004 Napisano 16 Październik 2004 a tak, tak, a potem chyba bigl dał link i wszystko prysło:)
biglebowsky Napisano 18 Październik 2004 Napisano 18 Październik 2004 To znowu sobie pozwole zaprysnac:) http://www.sigurros.com, sam teledysk pod tym linkiem: http://stream.qtv.apple.com/qtv/UMG/sigur_ref.mov no i screeny.
kolegaalek Napisano 19 Październik 2004 Napisano 19 Październik 2004 Po zobaczeniu linków stwierdziłem, że jednak nie ma to nic wspólnego z teledyskiem, więc nie wiem czym się zainspirowałeś?;) Edit: a nie widzę, czerwoną kreskę powtarzającą się zarówno w linkach jak i w pracy i to chyba wszystko:)))
Ebor Napisano 22 Październik 2004 Autor Napisano 22 Październik 2004 hehe dawno tu nei zaglądałem i widze niezła polemike na temat mojej pracy :D nie ukrywalem ze jest bardzo podobna :P ale przeciez wszystko, kazda praca jest gdzies w czyms podpatrzona ;) hmmm pobilicie mnie wiec chyba przegralem bitwe ... ;)
sly Napisano 26 Październik 2004 Napisano 26 Październik 2004 bitwa przegrana...? szybko się wycofujesz... lepiej bież tablet i "dokop" IM... :) pozdrawiam
biglebowsky Napisano 27 Październik 2004 Napisano 27 Październik 2004 'kazda praca jest gdzies w czyms podpatrzona ;)' owszem, mniej lub bardziej, ta twoja to nawet duzo bardziej. 'hmmm pobilicie mnie wiec chyba przegralem bitwe ... ;)' ale niesmuc sie, beda inne bitwy, moze nastepnym razem nie bede mial singla z klipem ktorym bedziesz sie inspirowal:)
sil Napisano 18 Listopad 2004 Napisano 18 Listopad 2004 nie zniechęcajcie go... takie komentarze denerwują... no i co że się na czymś wzorował? wielu tak robi i nikt im tego nie wytyka pracuj dalej i pokaż im; wygrać nie musisz ale satysfakcja z ukonczenia pracy będzie no i komentarze,które cio pomogą być może w przzyszłości
Rekomendowane odpowiedzi