belzebub Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 wskakuje teraz, bo juz prawie mi przepadl pomysl, wiec musze zaklepac. Pomysl jest mniej wiecej taki- Stary samuraj, siedzi w zazen w cieniu drzewa, na kolanach katana, zaduma i smutek na twarzy, byc moze przygotowuje sie do sepuku... w tle widac sylwetki duchow samurai ktorych spotkal na swej drodze, oczekuja na niego w zaswiatach. Pompatyczno pretensjonalny klimat, ale tez troche mroczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belzebub Napisano 9 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2004 mam jakis problem z zalacznikami, wiec wrzucam link. pierwszy szkic, koncept samuraja, troszke z referencji. http://arek.bayka.com/konkurs/samuraj_koncept1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 Takie zaszklone oczy Samuraja to mysle rzadkosc wiec to jego siedzenie nabiera wyrazu. Faktycznie jak refleksyjny wstep do sepuku. Tylko nadalbym twarzy wiecej jakiegos osobliwego charakteru .. o ile to w ogole mozliwe, bo dla nas oni wszyscy sa tacy sami :) do obrazka dodaj /img] wlasnie sprawdzilem, ze dziala. A zalaczniki sa max 80 kB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaa Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 ciekawy pomysł i interesujący szkic. jeśli mogę coś zasugerować, to skierowałbym wzrok samuraja gdzieś w dal... a nie prosto na widza (do kamery :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rincewind Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 Jeśli mógłbym coś wtrącić, zasugerować: Może by zmniejszyć twarz w kadrze, tak by lepiej i więcej było widać, co sie dzieje na drugim i trzecim planie. Ubogaciło i uzupełniło by to dobrą historię, którą zamieściłeś w pierwszym poście. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 rincewind ...heh spokojnie to dopiero przymiarki ;) ... reszta pewnie sie pojawi nie wszystko na raz..jak sadze poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belzebub Napisano 25 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2004 Mm niestty cholernie malo czasu iec dlubie to powoli. taki koncept kolorystyczny na poczatek. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 no fajnie troche ten zielony malo konsekwentny nie wiem za bardzo skad sie wzial i co on tam robi :) i ten czarny cholernie denerwujacy ... mam nadzieje ze jak przy kapturku bedzie przy progresie zanikal ;) natomiast bardzo fajna kompozycja, podoba mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 nom praca nabrala dynamiki, kadr mi sie podoba ;) dawaj dalej panie b poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 19 Październik 2004 Share Napisano 19 Październik 2004 szerszej rączki i kolanka może wyżej a ten miecz prosty być powinien myśle. broda ulegająca ruchowi powietrza jest zwiastunem fajnego klimatu ,liście, pochylone źdźbła trawy.ogólnie rzecz biorąc taki niepokój w powietrzu i kontemplacja dziadka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinclar Napisano 21 Październik 2004 Share Napisano 21 Październik 2004 widze, ze zaczyna nabierac charakteru i jesli spedzisz nad nim jeszcze z 4-5 godzin to bedzie naprawde super, bo jak ciebie znam to dziargnales to w godzinke :). pozdro arecki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 25 Październik 2004 Share Napisano 25 Październik 2004 alez ten ksiezyc daje ostre swiatlo ... jak reflektor; mimo to gra swiatlem troche niekonsekwentna; moim zdaniem bardziej rozproszone swiatlo lepiej by opisalo sylwetki; popsulo by to troche dynamike ale skompensowalbym to jakos efektami atmosferycznymi ... ruchem wiatru, rozwiewana mgla etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unikorn23 Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 Wygląda coraz lepiej, ale poczekaj aż pokaże Ci co zrobilem przez te dwa tygodnie :] P.S. Kiedy będziesz miał net? P.S.2. Sorry za ortografię ]:{> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sil Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 podoba mi się ta praca ma swój klimat, dlaczego nie ma nic więcej???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi