Blesik Napisano 7 Luty 2014 Napisano 7 Luty 2014 (edytowane) mam do wyeksponowania to piękne biurko ale ginie one na tym renderze i nie przyków uwagi, prosiłbym o jakieś podpowiedzi :) 3ds Max V-ray Edytowane 7 Luty 2014 przez Blesik
mallow Napisano 7 Luty 2014 Napisano 7 Luty 2014 Widać tylko miniaturkę. A zamiast obrazka jest "NO HOTLINK!".
Zernat Napisano 7 Luty 2014 Napisano 7 Luty 2014 Widać, widać. A powiedz w jakim sensie chcesz je wyeksponować ? Ma to być do jakiejś gazetki sklepu meblowego, czy może po prostu ma się wyróżniać ? Ja chyba bym zaczął, od zmiany obrazu i koloru zagłówka. Pozdrawiam.
Blesik Napisano 7 Luty 2014 Autor Napisano 7 Luty 2014 to jest do katalogu firmy meblowe a kolor zagłówka to kolor firmowy, ma to być aranżacja ascetyczna z próbką mebli danego systemu gdzie wizytówką jest te właśnie biurko
voyas Napisano 7 Luty 2014 Napisano 7 Luty 2014 chyba szukałbym innego kadru, gdzie elementem dominującym będzie to biurko. Bo tutaj dominuje zagłówek szafa i obraz, przynajmniej wg mnie. Może zejdź z ustawienia frontalnego.
DrRambo Napisano 17 Marzec 2014 Napisano 17 Marzec 2014 cegły wyglądają jak tapeta ładny beton, choć dałbym mu bumpa/diffusa ładne drewno ściana przy oknie wygląda słabo, sam diffuse? za oknem przydałoby się jakieś tło krzesło ma kiepskie materiały, a stół ogólnie jak to stół :D
DrRambo Napisano 18 Marzec 2014 Napisano 18 Marzec 2014 zdecydowanie lepiej może zabrudź i wrzuć rdzę na tą rurę?
ciacho191 Napisano 18 Marzec 2014 Napisano 18 Marzec 2014 ja bym proponował zamaist rury to te kwadratowe jak w filmach ;) tylko tak maksymalnie do sufitu dociśnięte
skalpel3d Napisano 19 Marzec 2014 Napisano 19 Marzec 2014 No widać ze ci się skill polepsza, trochę pustawo, ta rurę bym wywalił i dał wyciągi z zardzewiałego żelastwa, na betonie zrób kałuże, daj jakiś obrazek za okno
Blesik Napisano 19 Marzec 2014 Autor Napisano 19 Marzec 2014 tzn to ma być loft więc nie moge przesadzić z zabrudzeniami i zniszczonymi rzeczami
Kir4 Napisano 20 Marzec 2014 Napisano 20 Marzec 2014 Teraz wygląda tak jakby te krzesło lewitowało. Stół ma dziwny materiał również nie wygląda jakby stał tak samo jak belki dwie nie dają cienia z spodu gdzie to jest podstawą. Krzesło zbyt sztuczny materiał, lampy również mają dziwny materiał szary i tylko tyle ? Nad kolorami byś też popracował :P Bo bladooooooo Pozdro !
Blesik Napisano 20 Marzec 2014 Autor Napisano 20 Marzec 2014 a moge zapytać w czym robiłeś pospro? :P
Blesik Napisano 10 Kwiecień 2014 Autor Napisano 10 Kwiecień 2014 (edytowane) Edytowane 10 Kwiecień 2014 przez Blesik
Rekomendowane odpowiedzi