Napisano 7 Luty 201411 l mam do wyeksponowania to piękne biurko ale ginie one na tym renderze i nie przyków uwagi, prosiłbym o jakieś podpowiedzi :) 3ds Max V-ray Edytowane 7 Luty 201411 l przez Blesik
Napisano 7 Luty 201411 l Widać, widać. A powiedz w jakim sensie chcesz je wyeksponować ? Ma to być do jakiejś gazetki sklepu meblowego, czy może po prostu ma się wyróżniać ? Ja chyba bym zaczął, od zmiany obrazu i koloru zagłówka. Pozdrawiam.
Napisano 7 Luty 201411 l Autor to jest do katalogu firmy meblowe a kolor zagłówka to kolor firmowy, ma to być aranżacja ascetyczna z próbką mebli danego systemu gdzie wizytówką jest te właśnie biurko
Napisano 7 Luty 201411 l chyba szukałbym innego kadru, gdzie elementem dominującym będzie to biurko. Bo tutaj dominuje zagłówek szafa i obraz, przynajmniej wg mnie. Może zejdź z ustawienia frontalnego.
Napisano 17 Marzec 201411 l cegły wyglądają jak tapeta ładny beton, choć dałbym mu bumpa/diffusa ładne drewno ściana przy oknie wygląda słabo, sam diffuse? za oknem przydałoby się jakieś tło krzesło ma kiepskie materiały, a stół ogólnie jak to stół :D
Napisano 18 Marzec 201411 l ja bym proponował zamaist rury to te kwadratowe jak w filmach ;) tylko tak maksymalnie do sufitu dociśnięte
Napisano 19 Marzec 201411 l No widać ze ci się skill polepsza, trochę pustawo, ta rurę bym wywalił i dał wyciągi z zardzewiałego żelastwa, na betonie zrób kałuże, daj jakiś obrazek za okno
Napisano 19 Marzec 201411 l Autor tzn to ma być loft więc nie moge przesadzić z zabrudzeniami i zniszczonymi rzeczami
Napisano 20 Marzec 201411 l Teraz wygląda tak jakby te krzesło lewitowało. Stół ma dziwny materiał również nie wygląda jakby stał tak samo jak belki dwie nie dają cienia z spodu gdzie to jest podstawą. Krzesło zbyt sztuczny materiał, lampy również mają dziwny materiał szary i tylko tyle ? Nad kolorami byś też popracował :P Bo bladooooooo Pozdro !