Napisano 12 Wrzesień 200420 l Witam forumowiczów. To jest mój pierwszy post i moja pierwsza praca. Jest to pierwsza praca z serii Cztery Pory Roku, oczywiście będą jeszcze 3 prace :) Zapraszam do komentowania. Jeśli się komuś coś niespodoba, to proszę o logiczne wyjaśnienia, a nie w stylu: "To jest syf i tyle". Z góry dziękuję.
Napisano 12 Wrzesień 200420 l pracka ma cos w sobie; mianowicie elementy wlasne i oryginalne, tyle, ze te oryginalne nie sa wlasne a te wlasne nie sa oryginalne.
Napisano 12 Wrzesień 200420 l jeszcze kasztana dorysuj i nikt sie nie bedzie czepial ;) A skad pomysl na taka serie? To ma czemus sluzyc, czy sposob na nauke?
Napisano 12 Wrzesień 200420 l Hmmm...po czym mam rozpoznać ( nie licząc nazwy tematu) ze to jesień ? Po tych krzyzach ? Słabo... Ćwicz, duzo ćwicz...oj duzo... PS. Witamy na forum ;) Pozdr
Napisano 12 Wrzesień 200420 l Myslalem ze to jakies dwie postacie stoja w oddali i spogladaja na ostatnie promienie zachodzacego slonca. Jakby to juz pozegnanie z jesienia bylo. Ostatnie tchnienie przed nadchodzaca zima, ale moge sie mylic i moze to byc poprostu kawal z seri czarne na czerwonym jedzie po zielonym :D
Napisano 13 Wrzesień 200420 l to jest jak widze akwarela, a slonce malo akwarelowe ;) - więcej koloru
Napisano 13 Wrzesień 200420 l Autor pracka ma cos w sobie; mianowicie elementy wlasne i oryginalne, tyle, ze te oryginalne nie sa wlasne a te wlasne nie sa oryginalne. Zupełnie bezsensowne wyjaśnienie. Następny!
Napisano 13 Wrzesień 200420 l Autor jeszcze kasztana dorysuj i nikt sie nie bedzie czepial ;) A skad pomysl na taka serie? To ma czemus sluzyc, czy sposob na nauke? Naukę? hmmm... Mogę się co najwyżej nauczyć obsługi Paint Shop Pro 8 :) Bo to w tym programie powstała praca. Chyba, że chodzi o sposób na relaks po nauce, to co innego :)
Napisano 13 Wrzesień 200420 l Autor Hmmm...po czym mam rozpoznać ( nie licząc nazwy tematu) ze to jesień ? Po tych krzyzach ? Słabo... Ćwicz, duzo ćwicz...oj duzo... PS. Witamy na forum ;) Pozdr Krzyże? Eeeee... To są ludzie jakby co. No, żaden człowiek nie jest idealny :)
Napisano 13 Wrzesień 200420 l Autor Myslalem ze to jakies dwie postacie stoja w oddali i spogladaja na ostatnie promienie zachodzacego slonca. Jakby to juz pozegnanie z jesienia bylo. Ostatnie tchnienie przed nadchodzaca zima, ale moge sie mylic i moze to byc poprostu kawal z seri czarne na czerwonym jedzie po zielonym :D Masz rację. To są ludzie. Ale niech każdy interpretuje to jak chce. Dzięki za ten jeden pozytywny komentarz :)
Napisano 13 Wrzesień 200420 l RooFoos: wyrażenie to jest właściwe, ale pod warunkiem, że nadamy mu sens przekraczający jego wymowę ... :) czuje,ze musisz sie 2x wczytac w tekst. co do pracki ... nie wiem czego oczekujesz, ani ile masz lat, ale gdyby mi ktos powiedzial, ze to praca 6-latka to bym uwierzyl; trzeba zaczac od nowa i cwiczyc :) powodzenia.
Napisano 13 Wrzesień 200420 l "No, żaden człowiek nie jest idealny" - pawda, ale nie mozesz oczekiwac na sile, ze bedziemy o tobie mowic w samych superlatywach. Praca niestety nie jest na tyle dobra... Takie jest zycie i kazdy przez to przechodzi. Pozdr
Napisano 13 Wrzesień 200420 l Autor Ja nie zmuszam Was do podziwiania mojej pracy. Chciałem podziękować za komentarze. Postaram się robić lepsze prace. Może zima będzie lepsza? :)
Napisano 15 Wrzesień 200420 l nic. ani kolor, ani przesłanie, nawet wrażenie estetyczne... nie wspominając o wykonaniu. nic. nic. nic. powiedzieć - "to jest syf" to byłby błąd. tutaj niczego nie ma do komentowania :) motyw ludzi w tle jest wart rozwinięcia.