Napisano 26 Kwiecień 201410 l Mikołaj, swoje moce czerpie z blogów szafiarskich, jednocześnie będąc ich inspiracją. W grudniu rozdaje resztki ze swojej szafy. Jeździ Porszem Trzystapięćdziesiątymszóstym i prezenty nosi w worku z lągiem LV. Przy okazji potestowałem Krite, wszystko do obrazka z lągosem superbohatera powstało w niej. Potem przerzuciłem się na Artrage'a i logosik w Photoshopie. Nie wiem czy spełniam punkt 9. regulaminu, ale ile można się pałować z jednym konceptem? ;P Edytowane 26 Kwiecień 201410 l przez kengi
Napisano 26 Kwiecień 201410 l "...ale ile można się pałować z jednym konceptem? :P" Ototo, racja :) Bardzo fajnie wygląda. Oprócz rozdawania prezentów zna jakieś kosmiczne sztuczki?
Napisano 5 Maj 201410 l fajnie wymalowana postać, dobrze, że osadziłeś go w perspektywie... jednakże średnio widać tu główny temat "supernatural", równie dobrze może to być hipster pirat lub kierowca tira albo hipster choppera ;P jak tak szybko Ci poszło to dobrze by było rozwinąć pomysł... pozdrawiam
Napisano 9 Maj 201410 l Może to ta czapka, ale dla mnie bardziej wygląda na Rybaka niż na Mr.Santa. Albo to przez gacie... Nie, to jednak chyba faja! Tak czy inaczej bardzo fajny koncept, a i kolorki ładne. Można wiedzieć jak zrobiłeś animowanego gifa?
Napisano 9 Maj 201410 l No ja wiem jak to w PS ogarnąć, ale coś mi się o uszy obiło, że jest jakiś program popularny ostatnio do tego właśnie celu stworzony.
Napisano 9 Maj 201410 l Autor thx 2013. gif: photoshop, warstewki wlaczalem po kolei , potem jak azbesty pisze.