kengi Napisano 26 Kwiecień 2014 Share Napisano 26 Kwiecień 2014 (edytowane) Mikołaj, swoje moce czerpie z blogów szafiarskich, jednocześnie będąc ich inspiracją. W grudniu rozdaje resztki ze swojej szafy. Jeździ Porszem Trzystapięćdziesiątymszóstym i prezenty nosi w worku z lągiem LV. Przy okazji potestowałem Krite, wszystko do obrazka z lągosem superbohatera powstało w niej. Potem przerzuciłem się na Artrage'a i logosik w Photoshopie. Nie wiem czy spełniam punkt 9. regulaminu, ale ile można się pałować z jednym konceptem? ;P Edytowane 26 Kwiecień 2014 przez kengi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 26 Kwiecień 2014 Share Napisano 26 Kwiecień 2014 "...ale ile można się pałować z jednym konceptem? :P" Ototo, racja :) Bardzo fajnie wygląda. Oprócz rozdawania prezentów zna jakieś kosmiczne sztuczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 26 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2014 no ba! wchodzi przez komin fi16! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 5 Maj 2014 Share Napisano 5 Maj 2014 fajnie wymalowana postać, dobrze, że osadziłeś go w perspektywie... jednakże średnio widać tu główny temat "supernatural", równie dobrze może to być hipster pirat lub kierowca tira albo hipster choppera ;P jak tak szybko Ci poszło to dobrze by było rozwinąć pomysł... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 5 Maj 2014 Autor Share Napisano 5 Maj 2014 .......nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 5 Maj 2014 Share Napisano 5 Maj 2014 ........ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2013 Napisano 9 Maj 2014 Share Napisano 9 Maj 2014 Może to ta czapka, ale dla mnie bardziej wygląda na Rybaka niż na Mr.Santa. Albo to przez gacie... Nie, to jednak chyba faja! Tak czy inaczej bardzo fajny koncept, a i kolorki ładne. Można wiedzieć jak zrobiłeś animowanego gifa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azbesty Napisano 9 Maj 2014 Share Napisano 9 Maj 2014 w photoshopie robisz... i potem save for web i gif.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2013 Napisano 9 Maj 2014 Share Napisano 9 Maj 2014 No ja wiem jak to w PS ogarnąć, ale coś mi się o uszy obiło, że jest jakiś program popularny ostatnio do tego właśnie celu stworzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 9 Maj 2014 Autor Share Napisano 9 Maj 2014 thx 2013. gif: photoshop, warstewki wlaczalem po kolei , potem jak azbesty pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2013 Napisano 10 Maj 2014 Share Napisano 10 Maj 2014 Czyli jednak PS, no spoko, to szukam dalej, dzięki! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi