Napisano 28 Grudzień 200420 l Tak sobie oglądam twoje renderki i se myślę ma gościu talent, ale... No właśnie coś mnie gryzą proporcje. Nie wiem czemu ale są jakieś delikatnie nie realne. I nie wiem czy to fotele są za duże czy może okna za małe. Coś tu w każdym bądź razie nie gra. Chociaż może się myle. Ogólnie spoks. Keep it up. Mój WIP GONDOR
Napisano 28 Grudzień 200420 l czy ten konkurs o odkopywaczach dalej obowiazuje ;) czy moze 2 miechy to za malo :P
Napisano 28 Grudzień 200420 l hehehe kome bieraja sie prace do konuru odkopywaczy a juz nie dlugo koniec roku wiec jakis konkurs na najlepjej zapowiadajaca sie prace ktora nie zosala skonczona ale za to odkopana;);):D:D pozdro
Napisano 1 Styczeń 200520 l Autor Szczesliwefgo nofwego roku :) Jako jedno z nowo rocznych postanowien zalozylem sobie skonczenie tej phracy i mam nadzieje ze si euda ;)
Napisano 2 Styczeń 200520 l Autor No i po sylwestrze ;) Jako ze zalozylem sobie dokonczenie tej pracy wiec zamieszczam mala przymiarke do kuchni.
Napisano 2 Styczeń 200520 l Musisz skończyć ten projekt, bo ładnie się zapowiada. Mnie najbardziej pasuje takie umiejscowienie kamery: .:klik:.
Napisano 2 Styczeń 200520 l ladnie sie kuchnia zapowiada chociaz imho lodowka za szeroka a okno za kwadratowe (moze zrob szersze i podziel na dwa?) pozdrawiam i powodzenia
Napisano 3 Styczeń 200520 l moim zdaniem lodowka jest dobra, tylko ze nie pasuje mi cos te okno, zaczyna sie zaraz nad blatem... beda problemy z otwieraniem jak blat bedzie za....any talerzami :)))
Napisano 4 Styczeń 200520 l noo poprawnie ;) mam nadzieje ze materialy dasz ladne bo taki styl zabardzo mi nie podchodzi ale to nie istotne ;) ile ci sie to renderowalo? pozdro
Napisano 4 Styczeń 200520 l Autor Render ok 10 min, sampling strasznie slabiutki i nic nie widac :/ Bede musial chyba robic renderki w wyzszej rozdzialce. A co do materialow to kuchnie chcialem zrobic w takim jasnym drewnie a na reszte jeszcze nie mam pomyslow ;)
Napisano 4 Styczeń 200520 l no wlasnie o to mi chodzi - zwieksz sampling i troszke wieksza rozdzialka ;) a moze foliowane drewno i aluminum? :>
Napisano 4 Styczeń 200520 l Autor O tym tez myslalem :) Rozwaze :) Edit: Jak wroce ze szkoly to zamieszcze lepsza wersje.