Napisano 26 Maj 201410 l Hej, Bardzo dawno nic tutaj nie wrzucałem. Mam nadzieję, że forum jeszcze żyje :) Ostatnio skończyliśmy wizualizacje głośników firmy Estelon. 5 produktów, 17 ujęć + animacja. Wrzucam wybrane stille i skróconą wersję prezentacji: Client: Tolm Studio / Estelon Animation Credits: Producer: Raino Mardo (Tolm) Creative Directors: Joosep Volk (Tolm), Tomasz Wyszołmirski 3D Modeling: Monika Olizarowicz, Kacper Citko, Tomasz Wyszołmirski Lighting, Shading. Rendering and Compositing: Monika Olizarowicz, Tomasz Wyszołmirski 3D Animation: Joosep Volk (Tolm), Kacper Citko 2D Animation and Editing: Joosep Volk (Tolm) Sounds Design by Ajar Studios Pełna prezentacja i więcej ujęć wszystkich produktów na http://www.estelon.com/ . Pozdrawiam, Tomek
Napisano 26 Maj 201410 l Ogólnie ładne, aczkolwiek osobiście nie podoba mi się kilka "szczegółów". Prezentacja jest lekko przydługa, a materiał (brązowo-złoty?) ma trochę dziwny "plastikowy" shader (chyba, że faktycznie ma tak wyglądać to ok). Dodatkowo cień pod głośnikami jest raczej zbyt twardy.
Napisano 26 Maj 201410 l Żyje żyje :) Fajnie, że wrzuciłeś update. Ogólnie cieszy mnie, że ostatnio sporo "starych" użytkowników chwali się tym co zrobiła. Dobra robota, w zasadzie fajnie by wyglądała ta prezentacja w formie interaktywnej prezentacji produktu. Te najazdy kamery mi się skojarzyły z czymś takim. Wiesz - ładuje się strona, produkt w całości. Najechanie myszką - klik w wyznaczone miejsce i taki najazd kamery.
Napisano 27 Maj 201410 l MF no bardzo dobra robota ! :) chętnie bym przetestowal taki zestawik glosnikow w swoim m. Gratuluje udanej roboty.
Napisano 28 Maj 201410 l Wszystko świetne. Gdzieś tam wyszła zbyt przesadzona aberra chromatyczna. Ale wszystko nadaje się do druku. Kciuki w górę!
Napisano 28 Maj 201410 l Autor Dzięki wielkie panowie, za Fronta i pozytywne komentarze. Adek: Generalnie mniej więcej w taki sposób jest to zrobione na stronie producenta http://www.estelon.com/ . Co do samej prezentacji to jest ona dosyć długa... ale myślę, że osoby siedzące w temacie i zainteresowane zakupem głośników za ponad 600 000 zł obejrzą ją dokładnie ;)... Pozdrawiam.
Napisano 31 Maj 201410 l Śliczne rendery, głośniki mają dziwną formę, fikuśne takie. Ale dźwięki z prezentacji bomba! Niczym odgłosy PREDATORA! Super!