MF Napisano 26 Maj 2014 Napisano 26 Maj 2014 Hej, Bardzo dawno nic tutaj nie wrzucałem. Mam nadzieję, że forum jeszcze żyje :) Ostatnio skończyliśmy wizualizacje głośników firmy Estelon. 5 produktów, 17 ujęć + animacja. Wrzucam wybrane stille i skróconą wersję prezentacji: Client: Tolm Studio / Estelon Animation Credits: Producer: Raino Mardo (Tolm) Creative Directors: Joosep Volk (Tolm), Tomasz Wyszołmirski 3D Modeling: Monika Olizarowicz, Kacper Citko, Tomasz Wyszołmirski Lighting, Shading. Rendering and Compositing: Monika Olizarowicz, Tomasz Wyszołmirski 3D Animation: Joosep Volk (Tolm), Kacper Citko 2D Animation and Editing: Joosep Volk (Tolm) Sounds Design by Ajar Studios Pełna prezentacja i więcej ujęć wszystkich produktów na http://www.estelon.com/ . Pozdrawiam, Tomek
TomaszK Napisano 26 Maj 2014 Napisano 26 Maj 2014 Ogólnie ładne, aczkolwiek osobiście nie podoba mi się kilka "szczegółów". Prezentacja jest lekko przydługa, a materiał (brązowo-złoty?) ma trochę dziwny "plastikowy" shader (chyba, że faktycznie ma tak wyglądać to ok). Dodatkowo cień pod głośnikami jest raczej zbyt twardy.
adek Napisano 26 Maj 2014 Napisano 26 Maj 2014 Żyje żyje :) Fajnie, że wrzuciłeś update. Ogólnie cieszy mnie, że ostatnio sporo "starych" użytkowników chwali się tym co zrobiła. Dobra robota, w zasadzie fajnie by wyglądała ta prezentacja w formie interaktywnej prezentacji produktu. Te najazdy kamery mi się skojarzyły z czymś takim. Wiesz - ładuje się strona, produkt w całości. Najechanie myszką - klik w wyznaczone miejsce i taki najazd kamery.
Predator Napisano 27 Maj 2014 Napisano 27 Maj 2014 MF no bardzo dobra robota ! :) chętnie bym przetestowal taki zestawik glosnikow w swoim m. Gratuluje udanej roboty.
narwik Napisano 28 Maj 2014 Napisano 28 Maj 2014 Wszystko świetne. Gdzieś tam wyszła zbyt przesadzona aberra chromatyczna. Ale wszystko nadaje się do druku. Kciuki w górę!
MF Napisano 28 Maj 2014 Autor Napisano 28 Maj 2014 Dzięki wielkie panowie, za Fronta i pozytywne komentarze. Adek: Generalnie mniej więcej w taki sposób jest to zrobione na stronie producenta http://www.estelon.com/ . Co do samej prezentacji to jest ona dosyć długa... ale myślę, że osoby siedzące w temacie i zainteresowane zakupem głośników za ponad 600 000 zł obejrzą ją dokładnie ;)... Pozdrawiam.
2013 Napisano 31 Maj 2014 Napisano 31 Maj 2014 Śliczne rendery, głośniki mają dziwną formę, fikuśne takie. Ale dźwięki z prezentacji bomba! Niczym odgłosy PREDATORA! Super!
MF Napisano 4 Czerwiec 2014 Autor Napisano 4 Czerwiec 2014 Dziękuję za komentarze w imieniu całego zespołu. Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi