Napisano 3 Czerwiec 201410 l Drogie max3d, tydzien temu na vimeo pojawil sie bardzo ciekawy shorcik, rekonstruujacy intro gry Another World przez naszych krajan - "Handmade in Poland!" :) Film do obejrzenia tutaj Wiecej info o projekcie i bardzo fajny making of znajdziecie pod tymi adresami: facebook.com/PixelHeaven more info at anotherworld-themovie.com/ making of vimeo.com/96056890 Sorry za brak polskich znakow - odpisuje z hamburger OS :)
Napisano 3 Czerwiec 201410 l Autor ech, faktycznie... dobra, zostawiam bo moze tym razem trafi na glowna ;) Jak dla mnie projekt bije mortal kombat ;)
Napisano 3 Czerwiec 201410 l Ooo.... dzięki! Jakoś ominąłem. Faktycznie ktoś tutaj wcześniej wrzucił, ale bez opisu, a poprzedni tydzień działałem głównie z łącza komórkowego. Taka prośba, dodawajcie chociaż krótkie opisy do znalezisk! Edit: Jest i główna http://max3d.pl/news/6440/ Świetny projekt! Dodałem w newsie making of i oryginał. Świetnie się to ogląda, a później przypomina oryginał. Edit2: Ale making of! Super, że nagrywaliście to co robicie. Pokazuje ogrom pracy. Edytowane 3 Czerwiec 201410 l przez Adek
Napisano 3 Czerwiec 201410 l Świetne intro! Przypominają się lata "za dzieciaka" spędzone przy another world... ahh :)
Napisano 3 Czerwiec 201410 l Ładnie, ale zmiana kierunku jazdy samochodu po cięciu jest błędem montażowym.
Napisano 6 Czerwiec 201410 l świetne, jest klimacik! ehh grywało się grywało, to były gry:) making of rewelka:) uwielbiam oglądać kulisy, nawet bardziej niż same filmy heh
Napisano 13 Czerwiec 201410 l Hej, Mieliśmy przyjemność pracy przy tym shorcie od strony CGI. Wrzucamy poniżej mały making of z naszej części produkcji. Pozdrawiamy