Bilay Napisano 3 Czerwiec 2014 Share Napisano 3 Czerwiec 2014 Drogie max3d, tydzien temu na vimeo pojawil sie bardzo ciekawy shorcik, rekonstruujacy intro gry Another World przez naszych krajan - "Handmade in Poland!" :) Film do obejrzenia tutaj Wiecej info o projekcie i bardzo fajny making of znajdziecie pod tymi adresami: facebook.com/PixelHeaven more info at anotherworld-themovie.com/ making of vimeo.com/96056890 Sorry za brak polskich znakow - odpisuje z hamburger OS :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 3 Czerwiec 2014 Share Napisano 3 Czerwiec 2014 było. ale chyba przeoczyłem, ze to polacy robili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilay Napisano 3 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2014 ech, faktycznie... dobra, zostawiam bo moze tym razem trafi na glowna ;) Jak dla mnie projekt bije mortal kombat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 3 Czerwiec 2014 Share Napisano 3 Czerwiec 2014 (edytowane) Ooo.... dzięki! Jakoś ominąłem. Faktycznie ktoś tutaj wcześniej wrzucił, ale bez opisu, a poprzedni tydzień działałem głównie z łącza komórkowego. Taka prośba, dodawajcie chociaż krótkie opisy do znalezisk! Edit: Jest i główna http://max3d.pl/news/6440/ Świetny projekt! Dodałem w newsie making of i oryginał. Świetnie się to ogląda, a później przypomina oryginał. Edit2: Ale making of! Super, że nagrywaliście to co robicie. Pokazuje ogrom pracy. Edytowane 3 Czerwiec 2014 przez Adek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wydro Napisano 3 Czerwiec 2014 Share Napisano 3 Czerwiec 2014 Świetne intro! Przypominają się lata "za dzieciaka" spędzone przy another world... ahh :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blukazs Napisano 3 Czerwiec 2014 Share Napisano 3 Czerwiec 2014 Graty! Bardzo lubie takie przeróbki retro! Wyszło bardzo dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stymulator Napisano 3 Czerwiec 2014 Share Napisano 3 Czerwiec 2014 Ładnie, ale zmiana kierunku jazdy samochodu po cięciu jest błędem montażowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 4 Czerwiec 2014 Share Napisano 4 Czerwiec 2014 Haha, bardzo smakowite. Wspaniałe czasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 4 Czerwiec 2014 Share Napisano 4 Czerwiec 2014 Bardzo sentymentalne :) Fajna akcja :) i Ładnie wyszło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zio_mal Napisano 6 Czerwiec 2014 Share Napisano 6 Czerwiec 2014 świetne, jest klimacik! ehh grywało się grywało, to były gry:) making of rewelka:) uwielbiam oglądać kulisy, nawet bardziej niż same filmy heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AlchemiqStudio Napisano 13 Czerwiec 2014 Share Napisano 13 Czerwiec 2014 Hej, Mieliśmy przyjemność pracy przy tym shorcie od strony CGI. Wrzucamy poniżej mały making of z naszej części produkcji. Pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi