CzAk1 Napisano 10 Czerwiec 2014 Napisano 10 Czerwiec 2014 Na tegorocznych targach E3 pokazano materiał promujący kolejną część świetnie przyjętej gry Mirrors Edge. Pełna treść: Mirrors Edge - zapowiedź z E3
Lesiu Napisano 10 Czerwiec 2014 Napisano 10 Czerwiec 2014 Nie wiem, czy na kimkolwiek zrobi to wrażenie. Graficznie mały progress.
zio_mal Napisano 11 Czerwiec 2014 Napisano 11 Czerwiec 2014 ta gra nie jest dla każdego. pierwszą część przeszedłem na ps3, jedna z moich ulubionych gier. dla mnie nie musi być wypasiona graficznie, ważne że rozgrywka jest świetna i wygląda inaczej niż w innych grach. czekam z niecierpliwością:)
Mortom Napisano 11 Czerwiec 2014 Napisano 11 Czerwiec 2014 1ka była świetna choć moim zdaniem niepotrzebnie było tam dużo walki. Co do grafiki to się nie wypowiadam bo jak na razie to jakieś testowe levele na filmiku - więc poczekam na oficjalny filmik gameplay'owy
pxl666 Napisano 11 Czerwiec 2014 Napisano 11 Czerwiec 2014 widac kto gral w jedynke ten wie jak dobra i ladna byla ta gra
Camel Napisano 12 Czerwiec 2014 Napisano 12 Czerwiec 2014 Tak. Będzie open world miasta Arlington czy jakos inaczej. Grunt, że open world. Jeśli graficznie nie powala, to widzę, że pokazali prototyp nowego silnika parkour. Grafika będzie lepszej jakości, ale merytorycznie podobnie uboga jak starsze wydanie ME. Ciekawe, jaka nowa fabuła będzie. Lepiej czekać na oficjalny filmik. Jak w 2009 roku zobaczyłem ME, to jarałem się jak średniowieczna wioska podczas burzy.
Kulki Napisano 14 Czerwiec 2014 Napisano 14 Czerwiec 2014 Bardzo zawodowo zrobiony film. Rzadko to się zdarza.
Rekomendowane odpowiedzi