Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Wymodelowałem z głowy wg. własnej koncepcji :), taki przerywnik między większym projektem, robiłem 2 dni.

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hej! To był mój pomysł! ;)

Fajnie, mi sie podoba, też robiłem ostatnio noże, za jakiś czas wrzuce na stronke bo narazie nie mogę:(. Może bitwa na noże? hehe.

Napisano
  • Autor

Bitwe można by zrobić ale nie dość, że jak dotąd mało która minibitwa dobrnęła do końca to po prostu nie miałbym czasu, może innym razem :)

Napisano

mnie razi ostrze. rękojeść bardzo łądna, realistyczna. Na drugim renderze wygląda ładniej.

Napisano

Jeśli nie masz czasu, to niekoniecznie Ty usisz brać w bitwie udział, bitwa..walka na noże.

Napisano

ostrze wydaje mi sie być pofalowane...być może z powodu nieumiejętnego ostrzenia ;)

Napisano

wchodze na max3d.pl, klikam gallery finished works...

i szok.

bo tu - kwiatki, domki, nozyki, lampki...

sorry, musialo pasc na jakis watek.

PANOWIE - POMYŚL!=POMYSŁ!

Napisano

no wszystko ladnie tyko pytanie rekojesc sklada sie jak widze z drewna i plastiku czy gumy?

ostrze troche koslawe :)

Napisano

Legion - na mój gust rękojeść składa się z drewna i skóry i to akurat doskonale widać na renderach:-)

Bardzo mi się podoba, lubię takie proste, dobrze zrobione rzeczy.

Napisano
Legion - na mój gust rękojeść składa się z drewna i skóry i to akurat doskonale widać na renderach:-)

Bardzo mi się podoba, lubię takie proste, dobrze zrobione rzeczy.

chcialas powiedziec ze ze skaju :)

Napisano
  • Autor

To oczywiście miała być skóra, ale widzę, że na ten temat są podzielone zdania :)

Napisano

popilnuj troche siatki bardziej nastepnym razem. Na ostrzu wyraznie widac ze linie nie sa płynne tylko jakoś pogięte. No i powinieneś dać +1 (przy tak prostym modelu nawet +2) w meshsmooth ostrza

No i nuuuda straszliwa!!!. Juz mogłeś chociaż dorobic kawałek stołu i wbić ten nóż żeby obrazek przedstawiał cokolwiek

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności