Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej!

Ostatnio jest moda na tak zwane speedy, więc zamieszczam tak zwanego slowa ;)

Tytuł pracy: Autoportret (to tylko tytuł, bo autoportretem nie jest;) )

Narzędzia: Ołówek, Kredka Akwarelowa,GelPen, papier kredowy, kalka architektoniczna, Photoshop

W zasadzie to jednostronicowy komiks, bez chmurek i zbędnych słów.

Piersza wersja powstała w lipcu na miedzynarodowych warsztatach komiksu na Węgrzech. Teraz postanowiłem doprowadzic ją do tego o co chodziło mi od początku (na warsztatach nie było na to czasu;))

http://www.darmoland.pl/grafmax/17d7fd14784ad31c9c160e006a8a76d1/Publikacja/Autoportret.jpg

http://www.darmoland.pl/grafmax/17d7fd14784ad31c9c160e006a8a76d1/Publikacja/Autoportret_Detal01.jpg

http://www.darmoland.pl/grafmax/17d7fd14784ad31c9c160e006a8a76d1/Publikacja/Autoportret_Detal02.jpg

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

1. nie zamieszczaj obrazkół na darmolandzie

2. na interii też nie zamieszczaj ;](tak na przyszłość)

3. jeśli to speed to istnieje wątek dla speedów w dziale 2d

4. jeśli to nie jest speed to dlaczego nim jest?

Napisano

1.Salvator a znasz jakis w miare szybki serwer, ktory oferuje 40 Mb, albo chociaż 25 Mb za darmo?

2.wie, interia oferuje śmiesznie mało przetrzeni

3. nie jestem sprinterem

4. nie wiem co masz na myśli, możesz sprecyzować pytanie?

Napisano

...

zabrało dech w piersiach, _ekstra_

ZŁOTA GALERIA!

aha, jakby co, to kontakt na maila, mogę wrzucić do siebie ewentualne pracki.

na takie rzeczy mam miejsce na dysku :D

Napisano

Dzięki wszystkim :)

little-ninja jeśli chodzi o warsztaty komiksu, to jest to impreza dla studentów ASP z różnych krajów europy, organizowana corocznie. Co tu dużo pisać, po prostu fantastyczna impreza - 11 dni (4 w Budapeszcie i 7 nad Balatonem) w pełni refundowane :-D. Każdy z uczestników miał zrobić dwie strony komiksu, które miały być interpretacją plastyczną tematu "Z ciemności do jazności. Z jasności do ciemności". Pracowaliśmy przez kilka dni w fantasycznej atmosferze. Każdy mógł zastosować dowolna technikę. Od ołówka po photoshopa (na 3d nie było czasu ;) ).

To co widać tutaj różni się mocno od czarno-białego pierwowzoru. W zasadzie traktuję to jako osobną pracę, mimo że sam motyw jest taki sam.

mCh dzieki za propozycje, jak zaczne poważnie myśleć o swojej galerii, to sie odezwę ;)

ikim dzieki za link, zaraz to przestudiuję ;)

Pozdrawiam ;)

Napisano

jezeli jedziesz w przyszlym roku obowiazkowo sie podpinam tylko daj wczesniej jakies info ... bo to bardzo fajna sprawa ;)

poz

ps o pracy nie pisze bo juz napisane... a i jeszcze jedno mozna poogladac gdzies na necie wasze prace, bo podejzewam ze was tam mnogo bylo;)

Napisano

hehe, little-ninja aby sie 'podpiąć' pod tą impreze trzeba spełnić co najmniej dwa warunki, to jest być studentem ASP i drugi: twoja uczelnia musi współpracować z Uniwersytetem Rzemiosła i Projektowania w Budapeszcie. Wtedy możesz starać sie o wyjazd, liczba miejsc ograniczona (z naszej mogły pojechać tylko 2 osoby). Niestety, w przyszłym roku chyba nie bede mógł jechać, prawdopodobnie można tylo raz pojachać na te warsztaty (organizowane przez tą uczelnie), a szkoda:(

Co do owoców naszej pracy na warsztatach, to jak narazie nikt tego chyba nie publikował, więc (przynajmniej na razie) nie można tego zobaczyć w sieci. A było nas tam 16 studntów, 3 wykładowców, 2 psy i masa wszendobylkich dzieciaków ;)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności