Napisano 25 Wrzesień 200420 l Bo w zyciu bywa tak, ze najwymyslniejsz przepisy na najwymyslniejsze dania sa przekazywane z pokolenia na pokolenie.
Napisano 25 Wrzesień 200420 l fajna zabawa - bede tu czesciej zagladal... ale sie przy tym nasiedzialem ;-/ a efekt i tak nie taki jakbym tego chcial - chociaz podobienstwo jest ;-D pozdro
Napisano 25 Wrzesień 200420 l misiekhc: spadłem z krzesła. czysty monty python. jeszcze by sie przydała taka wielka animowana noga przydepująca całą scenkę
Napisano 25 Wrzesień 200420 l no to ja tak samo niebede gorszy :p taki speed kolo 30 min no oczywiscie mycha:-(
Napisano 25 Wrzesień 200420 l ja rowniez w klasycznej pozie ... ujecie portretowe, od pasa w góre, glowa na 3/4 :)
Napisano 25 Wrzesień 200420 l biedne uduszone zwierzątko :D Ten wątek mi się widzi! Ale jednak wstyd - najcenniejszy obraz, jaki posiadamy w Polsce przedstawia gronostaja (w towarszystwie damy), a tutaj koledzy artyści przyznają się do TAKIEJ luki w wiedzy.
Napisano 25 Wrzesień 200420 l Autor Gronostaj to ostatnimi czasy niedoceniane zwierzątko :D Widzę że się rozkręca. Więc niech i ja się dorzucę :D
Napisano 25 Wrzesień 200420 l MKASZPIR! ŁOOOO!!!!! Dopracuj to! koniecznie! To jest czyste zło! Ja chce muczeć razem z tym!
Napisano 25 Wrzesień 200420 l dzudzu co ty jej zrobiles???;D moje przypomina mix chomika z wiewiora ale co tam ;)
Napisano 25 Wrzesień 200420 l cos ostatnio na forum ludzie chca sie przytulac ... ja przytulam gronostaje, czasami jednak moja milosc jest nazbyt intensywna :)
Napisano 25 Wrzesień 200420 l proponuje nastepny temat po 10 w niedziele (;) moje drug_ie ja hehehe dzudzu to sie czuje ;D ooo goomijagody wrocily ;D
Napisano 26 Wrzesień 200420 l Autor No no widzę że rozkręcacie się powoli :D Niedługo znów wrzucę temat spokrewniony z jakimś znanym dziełem :D Temat na dziś: Lochy i smoki Zakończenie 8:00 27.09.2004 Powodzenia :D
Napisano 26 Wrzesień 200420 l jeszcze nie ??? to ile ja mam czekac ;D ps. daj mi swoje gg bo mi znowu wcielo ;/
Napisano 26 Wrzesień 200420 l bosz. wstałem z podłogi. Moja szczęka jeszcze tam leży ;] Jan pokazał na co go stać :>
Napisano 26 Wrzesień 200420 l OMG rotfl mkaszpir powinienes gdzies stworzyc osobny wątek z takimi spedami :) Goomisia i Drugly fajowe
Napisano 26 Wrzesień 200420 l Nie wiem czy można zamieścić dwa... jak nie to potraktujcie to jako jeden dwuodcinkowy.
Napisano 26 Wrzesień 200420 l Empatia broni nawet zwierząt w cyrku, ale o smokach to zawsze sie zapomina... Pomiatane, zabijane, nieludzko traktowane, przerabiane na "Smocze Zbroje +5". A w dodatku muszą pracować w takich warunkach. Mówimy NIE!
Napisano 26 Wrzesień 200420 l bo czasami w zyciu bywa tak, ze nie zawsze jest jak sie mysli, ze bedzie...
Napisano 26 Wrzesień 200420 l oczywiscie bez urazy... to zart jest, (w razie co by ktos sie urazil...) no :)
Napisano 26 Wrzesień 200420 l eeech mialy byc lochy, ale przerobilem bo smoczek byl na nie za duzy; tak czy inaczej smoczek jest uwieziony :)
Napisano 27 Wrzesień 200420 l Autor dzudzu, jak zwykle podsumowałeś wszystkich profesjonalizmem :D Temat na dziś: Ci wspaniali mężczyźni w swych wspaniałych maszynach Koniec 8:00 28 wrzesień Życzę powodzenia!!! :D