Dark Hunter Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 cool pracka, mozna sie uczepic jedynie tej nogi, a raczej stopy... Fajny młot :::_::: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conraderro Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 Hejo, nie było mnie ostatnio, to połączyłem oba tematy. Wyjście awaryjne spowodowane widokiem ukrytej mocy :] ps. mój setny post, wreszcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woznkt Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 "Do you wanna feel pain? Takin' my name in vain Caring never felt so lame inside Anybody else got pride? Do you wanna take my life? Maybe I'll reverse my ride Who the hell are you? F**k you! Better suck it up cuz you bled through Better get away from me Stay the f**k away from me! I feel safe....." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 brat był by ze mnie dumny straszny gniot i troche pokitrane proporcje a ten smok z tylu to jego ukryta moc- akurat teraz nie ukryta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 No i fajnie ;) Temat na dzis: "Jak zdobywano dziki zachód" Powodzenia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 to do roboty ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conraderro Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 Jak zdobywano dziki zachód :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumaq Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 ee mam nadzieje ze to sie tu kwalifikuje. Zaczynalo sie fajnie a wyszlo blee. Szeryf z dzikiego zachodu:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 Wczoraj mialem klopoty z kompem bo temat wrzucilem ale sie nie pokazal. Jutro temat z rana. Siemka!!!! PS; Dzieki PPK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 luz ;) 45678 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 ----------podboj reszty swiata trwa nadal------- 15 min bo sie strasznie spiesze,. sorrry za jakosc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 35min, a3... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woznkt Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 No troszke mi komppozycja siadła, bo mi palety zasłaniały część obrazka, a głupio było mi przycinać. Taki mini konkurs. Proszę podać autora i dzieło, które wykorzystałem jako referencja. Czekają atrakcyjne nagrody!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 Woznkt zaje......ste !!!!!!!! Lucky Luck ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woznkt Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 Sorry BLUKA nie trafiłeś. Rozwiązanie w przyszły łikend, tylko musicie mi rzypomnieć. Do wygrania Taborety WAcoma - nowy tekturowy design!!! Warto!!! :D ps. Tomur obiecał temat z rana. Dochodzi 8 i jeszcze nie ma...pfff żenujące....obiecanki cacanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 Woznkt? Temat z rana: "Magiczny krysztal" Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woznkt Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 Tak? Słucham Cię drogi Tomurze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 he he he hi hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woznkt Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 Ha ha hi hi hejże hola Skaveński MAg ze swoim spaczonym artefaktem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 BLUKA: hłe hłe.. mozesz pokazac referki do tej pracy? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 po krotkim namysle daje jeszcze uproszczona wersje chyba lepsza i mniej he he he hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 leander: referka poszła spac jakies 2 h temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 Woznkt ile on ma palcow w prawej lapie ?????? ;D pzdr dla wszystkich nocnych markow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 O Dzizas mamafaka ale jazda . Nie moge sie doczekac zeby chwycic tablet!!!!! Temat na dzis, trudny ale moze byc fajnie: "Neon genesis evangelion". Mozna brac pod uwage film animowany a takze projekty "Weta" jak wolicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir_Bols Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 nieleubie evangeliona... mowilem juz?;)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 21 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2004 A oto nigdy nie publikowany model, z odcinka, który nigdy nie został pokazany. Miał być nadzieją policji, super robotem, z olbrzymią siłą rażenia. A wyszło jak zwykle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 He he :) Temat na dzis: "Ko(s)miczny sprzet Kuchenny" temat jak sami widzicie wielofunkcyjny. powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumaq Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 12345678910 :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 chyba kazdy to kiedys przerabial...... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 Milusko :) Temat na dzis: "Sniezynki w roboczych strojach" Pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woznkt Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Ja obiecuje....ja zrobie...ale jak się wyśpie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woznkt Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Okej już lepiej. WESOŁYCH ŚWIĄT!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 I o to chodzilo :) Daili spidseszynowy temat na dzis: "Myszy-terrorysci" Powodzenia PS Kto mi zrobi zimowy avatar ? ( pisac [email protected]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Woznk,,, a czy Ty nigdy nie widziales u kobiet wciecia w talii, .....ech Tomur zaje fanisty temacik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 24 Grudzień 2004 Share Napisano 24 Grudzień 2004 Jako ze swieta mnie dopadly jak chyba wszystkich i nie mam czasu tableta ruszyc a temacik bardzo fajny-- to moze go jeszcze przedluzymy......? WSZYSTKIEGO NALEPSZEGO !!!!!!!! ps. za 7 h skoncze 24 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 26 Grudzień 2004 Share Napisano 26 Grudzień 2004 mysz zegarowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 27 Grudzień 2004 Share Napisano 27 Grudzień 2004 Zajefajne :) :) Swieta swieta i po swietach. Do konca roku przydalo by sie wytypowac zwyciesce naszych pojedynkow. Zapraszam do glosowania, pozniej zaloze osobny temat z nominacjami :) Tymczasem temat na dzis: "Gdyby rosliny byly ze stali " Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 27 Grudzień 2004 Share Napisano 27 Grudzień 2004 Fajny temat:). Blaszany Kaktusik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 27 Grudzień 2004 Share Napisano 27 Grudzień 2004 Gdyby rośliny były ze stali, to jak wyglądałby las? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 27 Grudzień 2004 Share Napisano 27 Grudzień 2004 roslinka doniczkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 27 Grudzień 2004 Share Napisano 27 Grudzień 2004 Świetne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woznkt Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 już nie mogie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 ale sie naarobiloooo frekwencja jak nigdy.... tak trzymac Ania C, Woznkt super pracki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 O zesz kurcze pieczone zajefajne :))) Temat na dzis ( i jutro :> ): "Zeglowac do okola swiata" Czyli motywy zeglarskie mile widziane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 Dobra moja pierwsza praca tutaj :) W końcu zacznę więcej mazać to i może przestanie wszystko obleśnie wyglądać: 30 min :: Wacom G3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 Christian Noir Stein: fajna dynamika, aż się prosi o kolejne 30 minut pracy conajmniej... Ja poszedłem na łatwiznę: 30min, też Graphire3, Painter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzuq Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 BLUKA -> bardzo podoba mi sie koncept Ania C -> :) ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 spać........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woznkt Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 BLUKA....normalnie boskie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 Wszystkim wam jestem wdzieczny za wklad :) @christian- bardzo ladnie malarsko ci to wyszlo ( ach ten ksiezyc) @BLUKA- swietne kolory a pomaranczowy recznik odbity w szybie i stateczek miodzio. @Herod- tak zwinnie ci to poszlo :) Pracka komiksowo czysta :) Temat na dzis: " Ekwipunek gorala psychopaty" POWODZENIA !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi