Napisano 17 Grudzień 200420 l cool pracka, mozna sie uczepic jedynie tej nogi, a raczej stopy... Fajny młot :::_:::
Napisano 17 Grudzień 200420 l Hejo, nie było mnie ostatnio, to połączyłem oba tematy. Wyjście awaryjne spowodowane widokiem ukrytej mocy :] ps. mój setny post, wreszcie :)
Napisano 17 Grudzień 200420 l "Do you wanna feel pain? Takin' my name in vain Caring never felt so lame inside Anybody else got pride? Do you wanna take my life? Maybe I'll reverse my ride Who the hell are you? F**k you! Better suck it up cuz you bled through Better get away from me Stay the f**k away from me! I feel safe....."
Napisano 18 Grudzień 200420 l brat był by ze mnie dumny straszny gniot i troche pokitrane proporcje a ten smok z tylu to jego ukryta moc- akurat teraz nie ukryta
Napisano 18 Grudzień 200420 l No i fajnie ;) Temat na dzis: "Jak zdobywano dziki zachód" Powodzenia!!
Napisano 18 Grudzień 200420 l ee mam nadzieje ze to sie tu kwalifikuje. Zaczynalo sie fajnie a wyszlo blee. Szeryf z dzikiego zachodu:]
Napisano 18 Grudzień 200420 l Wczoraj mialem klopoty z kompem bo temat wrzucilem ale sie nie pokazal. Jutro temat z rana. Siemka!!!! PS; Dzieki PPK
Napisano 18 Grudzień 200420 l ----------podboj reszty swiata trwa nadal------- 15 min bo sie strasznie spiesze,. sorrry za jakosc :D
Napisano 19 Grudzień 200420 l No troszke mi komppozycja siadła, bo mi palety zasłaniały część obrazka, a głupio było mi przycinać. Taki mini konkurs. Proszę podać autora i dzieło, które wykorzystałem jako referencja. Czekają atrakcyjne nagrody!!!
Napisano 19 Grudzień 200420 l Sorry BLUKA nie trafiłeś. Rozwiązanie w przyszły łikend, tylko musicie mi rzypomnieć. Do wygrania Taborety WAcoma - nowy tekturowy design!!! Warto!!! :D ps. Tomur obiecał temat z rana. Dochodzi 8 i jeszcze nie ma...pfff żenujące....obiecanki cacanki
Napisano 20 Grudzień 200420 l po krotkim namysle daje jeszcze uproszczona wersje chyba lepsza i mniej he he he hi
Napisano 20 Grudzień 200420 l Woznkt ile on ma palcow w prawej lapie ?????? ;D pzdr dla wszystkich nocnych markow
Napisano 20 Grudzień 200420 l O Dzizas mamafaka ale jazda . Nie moge sie doczekac zeby chwycic tablet!!!!! Temat na dzis, trudny ale moze byc fajnie: "Neon genesis evangelion". Mozna brac pod uwage film animowany a takze projekty "Weta" jak wolicie.
Napisano 21 Grudzień 200420 l Autor A oto nigdy nie publikowany model, z odcinka, który nigdy nie został pokazany. Miał być nadzieją policji, super robotem, z olbrzymią siłą rażenia. A wyszło jak zwykle :D
Napisano 21 Grudzień 200420 l He he :) Temat na dzis: "Ko(s)miczny sprzet Kuchenny" temat jak sami widzicie wielofunkcyjny. powodzenia
Napisano 23 Grudzień 200420 l I o to chodzilo :) Daili spidseszynowy temat na dzis: "Myszy-terrorysci" Powodzenia PS Kto mi zrobi zimowy avatar ? ( pisac [email protected])
Napisano 23 Grudzień 200420 l Woznk,,, a czy Ty nigdy nie widziales u kobiet wciecia w talii, .....ech Tomur zaje fanisty temacik.
Napisano 24 Grudzień 200420 l Jako ze swieta mnie dopadly jak chyba wszystkich i nie mam czasu tableta ruszyc a temacik bardzo fajny-- to moze go jeszcze przedluzymy......? WSZYSTKIEGO NALEPSZEGO !!!!!!!! ps. za 7 h skoncze 24 :>
Napisano 27 Grudzień 200420 l Zajefajne :) :) Swieta swieta i po swietach. Do konca roku przydalo by sie wytypowac zwyciesce naszych pojedynkow. Zapraszam do glosowania, pozniej zaloze osobny temat z nominacjami :) Tymczasem temat na dzis: "Gdyby rosliny byly ze stali " Pozdro
Napisano 28 Grudzień 200420 l ale sie naarobiloooo frekwencja jak nigdy.... tak trzymac Ania C, Woznkt super pracki
Napisano 28 Grudzień 200420 l O zesz kurcze pieczone zajefajne :))) Temat na dzis ( i jutro :> ): "Zeglowac do okola swiata" Czyli motywy zeglarskie mile widziane :)
Napisano 28 Grudzień 200420 l Dobra moja pierwsza praca tutaj :) W końcu zacznę więcej mazać to i może przestanie wszystko obleśnie wyglądać: 30 min :: Wacom G3
Napisano 28 Grudzień 200420 l Christian Noir Stein: fajna dynamika, aż się prosi o kolejne 30 minut pracy conajmniej... Ja poszedłem na łatwiznę: 30min, też Graphire3, Painter
Napisano 29 Grudzień 200420 l Wszystkim wam jestem wdzieczny za wklad :) @christian- bardzo ladnie malarsko ci to wyszlo ( ach ten ksiezyc) @BLUKA- swietne kolory a pomaranczowy recznik odbity w szybie i stateczek miodzio. @Herod- tak zwinnie ci to poszlo :) Pracka komiksowo czysta :) Temat na dzis: " Ekwipunek gorala psychopaty" POWODZENIA !!!