misiekhc Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 Bo w zyciu bywa tak, ze najwymyslniejsz przepisy na najwymyslniejsze dania sa przekazywane z pokolenia na pokolenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 fajna zabawa - bede tu czesciej zagladal... ale sie przy tym nasiedzialem ;-/ a efekt i tak nie taki jakbym tego chcial - chociaz podobienstwo jest ;-D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harseisis Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 misiekhc: spadłem z krzesła. czysty monty python. jeszcze by sie przydała taka wielka animowana noga przydepująca całą scenkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 no to ja tak samo niebede gorszy :p taki speed kolo 30 min no oczywiscie mycha:-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 ja rowniez w klasycznej pozie ... ujecie portretowe, od pasa w góre, glowa na 3/4 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brite Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 biedne uduszone zwierzątko :D Ten wątek mi się widzi! Ale jednak wstyd - najcenniejszy obraz, jaki posiadamy w Polsce przedstawia gronostaja (w towarszystwie damy), a tutaj koledzy artyści przyznają się do TAKIEJ luki w wiedzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 25 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2004 Gronostaj to ostatnimi czasy niedoceniane zwierzątko :D Widzę że się rozkręca. Więc niech i ja się dorzucę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 MKASZPIR! ŁOOOO!!!!! Dopracuj to! koniecznie! To jest czyste zło! Ja chce muczeć razem z tym! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belzebub Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 Bardzo szybki, brak czau. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 dzudzu co ty jej zrobiles???;D moje przypomina mix chomika z wiewiora ale co tam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 cos ostatnio na forum ludzie chca sie przytulac ... ja przytulam gronostaje, czasami jednak moja milosc jest nazbyt intensywna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goomisia Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 ja i moj kochany gronek: siakies male mi wyszlo :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brite Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 cute! Znajdzie się większy format? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harseisis Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 gińcie niewierne mięczaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 Give a bit of hmm to me, and I'll give a bit of hmm to you... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 drug, od zawsze to wiedziałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 to jest obrzydliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 Martwa lasiczka? Czulem, ze moze sie niepodobac :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 buahahaha knocked the f**k out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 proponuje nastepny temat po 10 w niedziele (;) moje drug_ie ja hehehe dzudzu to sie czuje ;D ooo goomijagody wrocily ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ka21k Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 Oto moj wytwor. (malowalem po zdjeciu ale inaczej jeszcze nie umiem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 26 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2004 No no widzę że rozkręcacie się powoli :D Niedługo znów wrzucę temat spokrewniony z jakimś znanym dziełem :D Temat na dziś: Lochy i smoki Zakończenie 8:00 27.09.2004 Powodzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 3 lochy i 2 smoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 26 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2004 Szybko i skutecznie, dr Ug. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ka21k Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 Hehe dr Ug dobre hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goomisia Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 loszka i smoczek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 heh goomi ... pieluchy na topie ??? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goomisia Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 no cos Ty! jeszcze nieee :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 jeszcze nie ??? to ile ja mam czekac ;D ps. daj mi swoje gg bo mi znowu wcielo ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 bosz. wstałem z podłogi. Moja szczęka jeszcze tam leży ;] Jan pokazał na co go stać :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumaq Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 Loch i smoki Idz ty.. z takim tematem;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scandal! Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 moj Lochy tez Smoki ! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 26 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2004 :D Smoki, loch no i resztki pewnej sesji :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 OMG rotfl mkaszpir powinienes gdzies stworzyc osobny wątek z takimi spedami :) Goomisia i Drugly fajowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ka21k Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 Loch i smok we wlasnej osobie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 Nie chce mi się rysować :/ zróbcie coś, żeby mi sie chciało. /płacze/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harseisis Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 Nie wiem czy można zamieścić dwa... jak nie to potraktujcie to jako jeden dwuodcinkowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 26 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2004 > harseisis Ha ha ha, można nawet 3 znakomite :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 rotfl harseisis :D miodne to drugie. polskie smoki protest, tia? :DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harseisis Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 Empatia broni nawet zwierząt w cyrku, ale o smokach to zawsze sie zapomina... Pomiatane, zabijane, nieludzko traktowane, przerabiane na "Smocze Zbroje +5". A w dodatku muszą pracować w takich warunkach. Mówimy NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 chyba moja praca spelnia warunki, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 to jest awangarda!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brite Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 smok w lochu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 bo czasami w zyciu bywa tak, ze nie zawsze jest jak sie mysli, ze bedzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 oczywiscie bez urazy... to zart jest, (w razie co by ktos sie urazil...) no :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 eeech mialy byc lochy, ale przerobilem bo smoczek byl na nie za duzy; tak czy inaczej smoczek jest uwieziony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 27 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2004 dzudzu, jak zwykle podsumowałeś wszystkich profesjonalizmem :D Temat na dziś: Ci wspaniali mężczyźni w swych wspaniałych maszynach Koniec 8:00 28 wrzesień Życzę powodzenia!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 hihi no to ja bede pierwszy!oczywiscie dalej mecze sie mycha;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harseisis Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 może być autoironiczny autoportret? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goomisia Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 taaaa, prawdziwy mezczyzna, prawdziwa maszyna.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi