blukazs Napisano 12 Wrzesień 2014 Napisano 12 Wrzesień 2014 (edytowane) Hej, W ramach "przerw" między dyplomem, mam go już tak serdecznie dosyć że zaczynam robić wszystko inne. Ostatnio zacząłem myśleć co będę robił po obronie [oczywiście oprócz bycia bezrobotnym :D ] i przyszedł mi do głowy taki pomysł na "coś" następnego, niezależnego, w zamyśle jest gra, ale na początek chyba wyjdzie z tego komiks/ animacja. Na razie taka krótka zajawka. Miniaturka: [ATTACH=CONFIG]98873[/ATTACH] Edytowane 18 Kwiecień 2015 przez blukazs
smiler Napisano 12 Wrzesień 2014 Napisano 12 Wrzesień 2014 U nas zdolni ludzie są zwykle bezrobotni, do puki nie wyjadą na zachód. Moon stories zdecydowanie kupuję. :)
msgrafika Napisano 15 Wrzesień 2014 Napisano 15 Wrzesień 2014 zaczyna się ciekawie czekam na ciąg dalszy :)
blinq Napisano 16 Wrzesień 2014 Napisano 16 Wrzesień 2014 FAjnie to wygląda. Tylko strasznie razi, że na samym początku gwiazdy widać w miejscu w którym jest zacieniona część księżyca.
blukazs Napisano 16 Wrzesień 2014 Autor Napisano 16 Wrzesień 2014 FAjnie to wygląda. Tylko strasznie razi, że na samym początku gwiazdy widać w miejscu w którym jest zacieniona część księżyca. W sumie racja, poprawię to przy nastepnych działaniach :)
blukazs Napisano 18 Kwiecień 2015 Autor Napisano 18 Kwiecień 2015 ...dawno mnie tu nie było, praca, praca, po godzinach udaje się coś "swojego zdziałać". Narazie jeszcze nic ruchomego, ale kilka value sketchy/ conceptów udalo mi sie zebrać. Powoli coś klaruje :) Raczej będe szedł w coś 2.5D, "story tellingowego" :) Może nie bawem coś kolorowego plus ruchome testy. Wszelkie uwagi/ komentarze mile widziane - jak zwykle. ^^
fps Napisano 19 Kwiecień 2015 Napisano 19 Kwiecień 2015 Nieźle, nieźle, bardzo smacznie się robi. Ciekawe, że podobnie jak w "WheRe'D tHe gHosTs gO?" pojawia się tu motyw "uwiązania".
biglebowsky Napisano 22 Kwiecień 2015 Napisano 22 Kwiecień 2015 No ciśnij, co byś nie musiał samochodów przesuwać:)
blukazs Napisano 23 Kwiecień 2015 Autor Napisano 23 Kwiecień 2015 No ciśnij, co byś nie musiał samochodów przesuwać:) lol i tak będe musiał :D cały czas to robie ... XD btw dziekuje ^^
Rekomendowane odpowiedzi