blukazs Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 (edited) Hej, W ramach "przerw" między dyplomem, mam go już tak serdecznie dosyć że zaczynam robić wszystko inne. Ostatnio zacząłem myśleć co będę robił po obronie [oczywiście oprócz bycia bezrobotnym :D ] i przyszedł mi do głowy taki pomysł na "coś" następnego, niezależnego, w zamyśle jest gra, ale na początek chyba wyjdzie z tego komiks/ animacja. Na razie taka krótka zajawka. Miniaturka: [ATTACH=CONFIG]98873[/ATTACH] Edited April 18, 2015 by blukazs Link to comment Share on other sites More sharing options...
smiler Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 U nas zdolni ludzie są zwykle bezrobotni, do puki nie wyjadą na zachód. Moon stories zdecydowanie kupuję. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
msgrafika Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 zaczyna się ciekawie czekam na ciąg dalszy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blinq Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 FAjnie to wygląda. Tylko strasznie razi, że na samym początku gwiazdy widać w miejscu w którym jest zacieniona część księżyca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blukazs Posted September 16, 2014 Author Share Posted September 16, 2014 FAjnie to wygląda. Tylko strasznie razi, że na samym początku gwiazdy widać w miejscu w którym jest zacieniona część księżyca. W sumie racja, poprawię to przy nastepnych działaniach :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blukazs Posted April 18, 2015 Author Share Posted April 18, 2015 ...dawno mnie tu nie było, praca, praca, po godzinach udaje się coś "swojego zdziałać". Narazie jeszcze nic ruchomego, ale kilka value sketchy/ conceptów udalo mi sie zebrać. Powoli coś klaruje :) Raczej będe szedł w coś 2.5D, "story tellingowego" :) Może nie bawem coś kolorowego plus ruchome testy. Wszelkie uwagi/ komentarze mile widziane - jak zwykle. ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fps Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Nieźle, nieźle, bardzo smacznie się robi. Ciekawe, że podobnie jak w "WheRe'D tHe gHosTs gO?" pojawia się tu motyw "uwiązania". Link to comment Share on other sites More sharing options...
smiler Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Łooooo. Super :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
biglebowsky Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 No ciśnij, co byś nie musiał samochodów przesuwać:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blukazs Posted April 23, 2015 Author Share Posted April 23, 2015 No ciśnij, co byś nie musiał samochodów przesuwać:) lol i tak będe musiał :D cały czas to robie ... XD btw dziekuje ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts