Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hej,

W ramach "przerw" między dyplomem, mam go już tak serdecznie dosyć że zaczynam robić wszystko inne. Ostatnio zacząłem myśleć co będę robił po obronie [oczywiście oprócz bycia bezrobotnym :D ] i przyszedł mi do głowy taki pomysł na "coś" następnego, niezależnego, w zamyśle jest gra, ale na początek chyba wyjdzie z tego komiks/ animacja. Na razie taka krótka zajawka.

Moon_Stories_Title.jpg

Moon_Stories_Wire.jpg

Miniaturka:

[ATTACH=CONFIG]98873[/ATTACH]

Edytowane przez blukazs

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

U nas zdolni ludzie są zwykle bezrobotni, do puki nie wyjadą na zachód. Moon stories zdecydowanie kupuję. :)

Napisano

FAjnie to wygląda. Tylko strasznie razi, że na samym początku gwiazdy widać w miejscu w którym jest zacieniona część księżyca.

Napisano
  • Autor
FAjnie to wygląda. Tylko strasznie razi, że na samym początku gwiazdy widać w miejscu w którym jest zacieniona część księżyca.

W sumie racja, poprawię to przy nastepnych działaniach :)

Napisano
  • Autor

...dawno mnie tu nie było, praca, praca, po godzinach udaje się coś "swojego zdziałać". Narazie jeszcze nic ruchomego, ale kilka value sketchy/ conceptów udalo mi sie zebrać. Powoli coś klaruje :) Raczej będe szedł w coś 2.5D, "story tellingowego" :) Może nie bawem coś kolorowego plus ruchome testy. Wszelkie uwagi/ komentarze mile widziane - jak zwykle. ^^

Sketch_0001_000.jpg

Sketch_0002_000.jpg

Sketch_0003_000.jpg

Sketch_004_000.jpg

Sketch_005_000.jpg

Sketch_006_000.jpg

Sketch_007_000.jpg

Napisano

Nieźle, nieźle, bardzo smacznie się robi.

Ciekawe, że podobnie jak w "WheRe'D tHe gHosTs gO?" pojawia się tu motyw "uwiązania".

Napisano
  • Autor
No ciśnij, co byś nie musiał samochodów przesuwać:)

lol i tak będe musiał :D cały czas to robie ... XD

btw dziekuje ^^