Napisano 12 Wrzesień 201410 l Hej, W ramach "przerw" między dyplomem, mam go już tak serdecznie dosyć że zaczynam robić wszystko inne. Ostatnio zacząłem myśleć co będę robił po obronie [oczywiście oprócz bycia bezrobotnym :D ] i przyszedł mi do głowy taki pomysł na "coś" następnego, niezależnego, w zamyśle jest gra, ale na początek chyba wyjdzie z tego komiks/ animacja. Na razie taka krótka zajawka. Miniaturka: [ATTACH=CONFIG]98873[/ATTACH] Edytowane 18 Kwiecień 20159 l przez blukazs
Napisano 12 Wrzesień 201410 l U nas zdolni ludzie są zwykle bezrobotni, do puki nie wyjadą na zachód. Moon stories zdecydowanie kupuję. :)
Napisano 16 Wrzesień 201410 l FAjnie to wygląda. Tylko strasznie razi, że na samym początku gwiazdy widać w miejscu w którym jest zacieniona część księżyca.
Napisano 16 Wrzesień 201410 l Autor FAjnie to wygląda. Tylko strasznie razi, że na samym początku gwiazdy widać w miejscu w którym jest zacieniona część księżyca. W sumie racja, poprawię to przy nastepnych działaniach :)
Napisano 18 Kwiecień 20159 l Autor ...dawno mnie tu nie było, praca, praca, po godzinach udaje się coś "swojego zdziałać". Narazie jeszcze nic ruchomego, ale kilka value sketchy/ conceptów udalo mi sie zebrać. Powoli coś klaruje :) Raczej będe szedł w coś 2.5D, "story tellingowego" :) Może nie bawem coś kolorowego plus ruchome testy. Wszelkie uwagi/ komentarze mile widziane - jak zwykle. ^^
Napisano 19 Kwiecień 20159 l Nieźle, nieźle, bardzo smacznie się robi. Ciekawe, że podobnie jak w "WheRe'D tHe gHosTs gO?" pojawia się tu motyw "uwiązania".
Napisano 23 Kwiecień 20159 l Autor No ciśnij, co byś nie musiał samochodów przesuwać:) lol i tak będe musiał :D cały czas to robie ... XD btw dziekuje ^^