Napisano 22 Wrzesień 200420 l Tytuł mówi aż za dużo. Żeby nie było niedomówień - żadnych referek... no, oprócz jednej. Słuchałem A small good thing (petermuler: ja cię zabije! to wciąga...) podczas "kreacji". Bić! Ps. Będe wrzucał więcej z czasem Ps2.sorry za jakość skanu... kupi mi ktoś dobry skaner?
Napisano 22 Wrzesień 200420 l prosze mu nie wierzyc. to jest bardzo "przyjemna" i "sympatyczna" muzyka. a interpretacja jak to interpretacja, nalezy wyłacznie do autora.
Napisano 22 Wrzesień 200420 l mCh: oszczedz nam katuszy i nie wrzucaj juz nic. To powinno w experymentach wyladowac w najlepszym wypadku.
Napisano 22 Wrzesień 200420 l Autor ojejku dr Ug, o ile pamiętam to cytat ode mnie :D aż takim jestem dla ciebie idolem? Jesli sie myle, jeszcze mocniej bic.
Napisano 22 Wrzesień 200420 l to nie powinno by do gory nogami ? :) )(tytul jest ein adwarpein ,a wlasnie ze tak
Napisano 23 Wrzesień 200420 l przypomina mi to moj pierwszy post na max3d z ta roznica ze mialem dobry skaner. Teraz juz wiem ze takie doodle trza powiekszyc ma ksero podszkicowac w kilku wersjach i wtedy skanowac. No i ofkoz pracowac nad nim z godznke dwie wtedy jest szansa.
Napisano 25 Wrzesień 200420 l Mi się podoba. Jakby zrobić ładny-chory-brudny render, ptfu!, obrazek to będzie fajny klimacik... Pozdro