fps Napisano 18 Wrzesień 2014 Napisano 18 Wrzesień 2014 nie wiem, o co chodzi, ale świetnie zanimowane. dobra japońska stylówa. polecam.
Luki Luki Napisano 19 Wrzesień 2014 Napisano 19 Wrzesień 2014 Chodzi chyba o mistrzostwa w LoLu. Riot ma jak widać kasy jak lodu. ;) W każdym razie to robota Passion Pictures/Fortiche prod. Goście z Fortiche są naprawdę dobrzy w stylizacji 3d na 2d.
KLICEK Napisano 19 Wrzesień 2014 Napisano 19 Wrzesień 2014 super animka, mega stylowa :) i fajny kawalek we are the warriors :D
Temporal Napisano 23 Wrzesień 2014 Napisano 23 Wrzesień 2014 Animacja fajna, szkoda ze jednak LoL, a nie Starcraft :(
No]2 Napisano 23 Wrzesień 2014 Napisano 23 Wrzesień 2014 Luki ma racje, to spot promujący zbliżające się mistrzostwa świata. A kasy mają od szlaka - jeśli ktoś wątpi to niech sobie zobaczy jak wyglądają owe mistrzostwa ;) Co do samej animacji - ja to kupuje :D
n-pigeon Napisano 24 Wrzesień 2014 Napisano 24 Wrzesień 2014 Świetny ten trailer. Sam gram w LoLa dopiero od miesiąca i w życiu nie widziałem żadnego meczu, ale zostałem zachęcony heh..
Papa Pio Napisano 24 Wrzesień 2014 Napisano 24 Wrzesień 2014 Czy ktoś zna wykonawcę i tytuł tej piosenki? Czy została zrobiona specjalnie na cele animacji..moc jak diabli...
Riko Napisano 24 Wrzesień 2014 Napisano 24 Wrzesień 2014 No i ja po filmiku stwierdziłem że zobaczę o co w tym LoLu chodzi :) @Papa Pio Z tego co się orientuje to piosenka zrobiona specjalnie pod animacje. Wykonawca Imagine Dragons
n-pigeon Napisano 25 Wrzesień 2014 Napisano 25 Wrzesień 2014 @Papa Pio Na to wygląda, to singel o tym samym tytule Warriors. Imagine Dragons.
gnacik Napisano 25 Wrzesień 2014 Napisano 25 Wrzesień 2014 Katuje od kilku dni. Nigdy nie widziałem nawet jak wygląda ta gra, a co dopiero w to grać, ale po tym filmiku mam ochotę zacząć. Nie robię tego tylko dlatego, bo wiem, że pewnie skończy się jak z Wiedźminem, kupiłem wszystkie części z zamiarem przeżycia całej historii po kolei, a skończyło się na jednym włączeniu gry...
Rekomendowane odpowiedzi