Napisano 18 Wrzesień 201410 l nie wiem, o co chodzi, ale świetnie zanimowane. dobra japońska stylówa. polecam.
Napisano 19 Wrzesień 201410 l Chodzi chyba o mistrzostwa w LoLu. Riot ma jak widać kasy jak lodu. ;) W każdym razie to robota Passion Pictures/Fortiche prod. Goście z Fortiche są naprawdę dobrzy w stylizacji 3d na 2d.
Napisano 23 Wrzesień 201410 l Luki ma racje, to spot promujący zbliżające się mistrzostwa świata. A kasy mają od szlaka - jeśli ktoś wątpi to niech sobie zobaczy jak wyglądają owe mistrzostwa ;) Co do samej animacji - ja to kupuje :D
Napisano 24 Wrzesień 201410 l Świetny ten trailer. Sam gram w LoLa dopiero od miesiąca i w życiu nie widziałem żadnego meczu, ale zostałem zachęcony heh..
Napisano 24 Wrzesień 201410 l Czy ktoś zna wykonawcę i tytuł tej piosenki? Czy została zrobiona specjalnie na cele animacji..moc jak diabli...
Napisano 24 Wrzesień 201410 l No i ja po filmiku stwierdziłem że zobaczę o co w tym LoLu chodzi :) @Papa Pio Z tego co się orientuje to piosenka zrobiona specjalnie pod animacje. Wykonawca Imagine Dragons
Napisano 25 Wrzesień 201410 l @Papa Pio Na to wygląda, to singel o tym samym tytule Warriors. Imagine Dragons.
Napisano 25 Wrzesień 201410 l Katuje od kilku dni. Nigdy nie widziałem nawet jak wygląda ta gra, a co dopiero w to grać, ale po tym filmiku mam ochotę zacząć. Nie robię tego tylko dlatego, bo wiem, że pewnie skończy się jak z Wiedźminem, kupiłem wszystkie części z zamiarem przeżycia całej historii po kolei, a skończyło się na jednym włączeniu gry...