Napisano 8 Październik 201410 l Witam wszystkich, Dawno nic nie postowałem, więc postanowiłem w wolnej chwili odgrzać kotleta i pobawić się starym modelem, który zrobiłem wieki temu. Był przygotowany pod animacje, którą gdzieś posiałem... Dobra, koniec biadolenia. Dajcie znać co o tym sądzicie. Pozdro ! Łukasz
Napisano 8 Październik 201410 l Generalnie wszystko bardzo ładnie tylko blur trochę jakby za mocny na tych zbliżeniach przez co wygląda to jak model w skali.
Napisano 8 Październik 201410 l Szkoda że posiałeś bo zapowiadało się rewelacyjnie.... Model pierwsza liga. :)
Napisano 9 Październik 201410 l Autor Dzięki za komenty ! polka dot, FF : Prawdą jest, że helikopterowi przydałoby się odrobina brudu czy też kropelki wody na blachach. Może w następnym modelu powalczę bardziej bo planuje też coś hard surface niedługo zrobić. kliment woroszyłow : do pierwszej to ja się mogę co najmniej starać :D mistrzu ! floo : Dzięki ! :)
Napisano 16 Październik 201410 l Autor Dzięki 2013! Jeszcze do tego usiądę. Zanosi się, że będzie animacja tego modelu. Kibicuje Twoim poczynaniom na forum ! :D
Napisano 17 Październik 201410 l Dziękuję bardzo! :) Czekam zatem na animacje, ciekaw jestem jak to zrealizujesz!
Napisano 17 Październik 201410 l Ale detal! Ostatni shot szczegolnie lubie. Pytanie od laika: co robią te czarne wypustki? :D
Napisano 17 Październik 201410 l Dzięki 2013! Jeszcze do tego usiądę. Zanosi się, że będzie animacja tego modelu. Jestem jak najbardziej ZA! Chętnie zobaczę animację. Ta maszynka zdaje się lata podczas rajdów WRC, czy się mylę?
Napisano 20 Październik 201410 l Autor @ Slim_ : Dzięki! te otworki to wentylacja ;) @ floo : nie jestem pewien ale lata na jednym z lotnisk koło którego często przejeżdżam więc będę szukał refek w okolicy :D