Reynevan Napisano 16 Październik 2014 Napisano 16 Październik 2014 Zwiastun polskiej gry od studia Destructive Creations. [video=youtube;RrX7G-1xPLs]https://www.youtube.com/watch?v=RrX7G-1xPLs
adek Napisano 16 Październik 2014 Napisano 16 Październik 2014 Polygon chyba podsumował go dobrze: http://www.polygon.com/2014/10/16/6988687/the-worst-trailer-of-the-year-revels-in-slaughtering-innocents No trochę przesadzili...
Reynevan Napisano 16 Październik 2014 Autor Napisano 16 Październik 2014 Nieważne jak o tobie mowią ważne żeby mówili I o to pewnie chodzi, na swiecie znajdzie sie mnostwo ludzi lubiących takie klimaty. Hajs sie musi zgadzac ;)
Monio Napisano 16 Październik 2014 Napisano 16 Październik 2014 Przekroczyli granice. Bardzo tanie i prymitywne.
veti Napisano 16 Październik 2014 Napisano 16 Październik 2014 Przekroczyli granice. Bardzo tanie i prymitywne. Czy ja wiem... Czym to się różni od zabijania setek policjantów w GTA czy PayDay? Chyba tylko tyle, że nie jest to głównym celem gry. Jak dla mnie jest nisza na tego typu produkcję (Carmageddon, ManHunt itd.).
Azbesty Napisano 16 Październik 2014 Napisano 16 Październik 2014 Fajna graaaa podoba mi się ten styl widzenia jak z RPG'ów fajnie to wygląda. Trailer jak trailer wszystkie są zdupy.
floo Napisano 16 Październik 2014 Napisano 16 Październik 2014 Gdyby to było zombie, wampiry i inne stworki to mieli by zapewne rzeszę fanów, ale jednak zbyt mocno pojechali, bo to co jest częścią poboczną w innych grach, tutaj staje się celem. Niesmaczne...
Reynevan Napisano 16 Październik 2014 Autor Napisano 16 Październik 2014 Jedni lubia zombie i wampiry, drudzy co innego. Cytat z pewnego portalu ;) juz nie moge sie doczekac, swoją drogą, znacie jakies bardzo brutalne gry, gdzie celem jest zabjanie ludzi, dziwek i murzynów?
floo Napisano 16 Październik 2014 Napisano 16 Październik 2014 @Reynevan Osobiście to sam design gry bardzo by mi odpowiadał, ale zdecydowanie po kilku zmianach i nie w takiej formie gdzie są tego rodzaju zakończenia na ludzikach. Chyba to już nie mój wiek na tego rodzaju pomysły, bo nie traktuje takich akcji w kategoriach rozrywki.
Reanimator Napisano 17 Październik 2014 Napisano 17 Październik 2014 Tragedia. Czy zrobiliby taka gre, gdyby w Polsce zdarzyly sie przypadki masakr w szkolach, na ulicach? Szczerze watpie. Tak samo jak nie powstanie gra, w ktorej grajac hitlerowcami rozstrzeliwujemy wyglodzonych zydow w gettcie. Ze-na-da. - - - Połączono posty - - - Cytat z pewnego portalu ;) I co, jarasz sie tym cytatem, tez bys postrzelal do dziwek i murzynow?
Rekomendowane odpowiedzi