Napisano 16 Październik 201410 l Zwiastun polskiej gry od studia Destructive Creations. [video=youtube;RrX7G-1xPLs]https://www.youtube.com/watch?v=RrX7G-1xPLs
Napisano 16 Październik 201410 l Polygon chyba podsumował go dobrze: http://www.polygon.com/2014/10/16/6988687/the-worst-trailer-of-the-year-revels-in-slaughtering-innocents No trochę przesadzili...
Napisano 16 Październik 201410 l Autor Nieważne jak o tobie mowią ważne żeby mówili I o to pewnie chodzi, na swiecie znajdzie sie mnostwo ludzi lubiących takie klimaty. Hajs sie musi zgadzac ;)
Napisano 16 Październik 201410 l Przekroczyli granice. Bardzo tanie i prymitywne. Czy ja wiem... Czym to się różni od zabijania setek policjantów w GTA czy PayDay? Chyba tylko tyle, że nie jest to głównym celem gry. Jak dla mnie jest nisza na tego typu produkcję (Carmageddon, ManHunt itd.).
Napisano 16 Październik 201410 l Fajna graaaa podoba mi się ten styl widzenia jak z RPG'ów fajnie to wygląda. Trailer jak trailer wszystkie są zdupy.
Napisano 16 Październik 201410 l Gdyby to było zombie, wampiry i inne stworki to mieli by zapewne rzeszę fanów, ale jednak zbyt mocno pojechali, bo to co jest częścią poboczną w innych grach, tutaj staje się celem. Niesmaczne...
Napisano 16 Październik 201410 l Autor Jedni lubia zombie i wampiry, drudzy co innego. Cytat z pewnego portalu ;) juz nie moge sie doczekac, swoją drogą, znacie jakies bardzo brutalne gry, gdzie celem jest zabjanie ludzi, dziwek i murzynów?
Napisano 16 Październik 201410 l @Reynevan Osobiście to sam design gry bardzo by mi odpowiadał, ale zdecydowanie po kilku zmianach i nie w takiej formie gdzie są tego rodzaju zakończenia na ludzikach. Chyba to już nie mój wiek na tego rodzaju pomysły, bo nie traktuje takich akcji w kategoriach rozrywki.
Napisano 17 Październik 201410 l Tragedia. Czy zrobiliby taka gre, gdyby w Polsce zdarzyly sie przypadki masakr w szkolach, na ulicach? Szczerze watpie. Tak samo jak nie powstanie gra, w ktorej grajac hitlerowcami rozstrzeliwujemy wyglodzonych zydow w gettcie. Ze-na-da. - - - Połączono posty - - - Cytat z pewnego portalu ;) I co, jarasz sie tym cytatem, tez bys postrzelal do dziwek i murzynow?