anesthetized Napisano 31 Październik 2014 Napisano 31 Październik 2014 cześć, Chciałbym Was zapytać czy znacie jakiś sposób, żeby zautomatyzować renderowanie jednej sceny z kilku kamer tzn. gdy skończy się render z kamery 1 to automatycznie zaczyna się z kamery 2? Zawodowo zajmuję się renderowaniem i do szału doprowadza mnie sprawdzanie czy już się skończyło, zwłaszcza w nocy, a tak puściłbym sobie render i rano miał gotowe kilka ujęć. Dodam, że pracuję w 3ds maxie. pozdrawiam
deshu Napisano 31 Październik 2014 Napisano 31 Październik 2014 W helpie/googlach: A) Batch render B) Backburner
Traitor Napisano 31 Październik 2014 Napisano 31 Październik 2014 Zawodowo zajmujesz sie renderowaniem, i nie wiesz co to Backburner?:] Nawet gdybys o nim nie wiedzial, to mozna zawsz odpalic 10 maxow i puscic na nich render;)
Azbesty Napisano 31 Październik 2014 Napisano 31 Październik 2014 Zawodowo zajmujesz sie renderowaniem, i nie wiesz co to Backburner?:] Nawet gdybys o nim nie wiedzial, to mozna zawsz odpalic 10 maxow i puscic na nich render;) nie wiem czemu jesteś ździwiony teraz wszyscy to profesionaliści i eksperci.
anesthetized Napisano 31 Październik 2014 Autor Napisano 31 Październik 2014 W helpie/googlach: A) Batch render B) Backburner Dzięki wielkie!
Dynamico Napisano 3 Listopad 2014 Napisano 3 Listopad 2014 Bath render jest wbudowany w 3ds max a Backburner instaluje się razem z nim. Tylko żeby z niego skorzystać musisz poza Maxem uruchomić Backburner Manager i Backurner Server.
dzesiek Napisano 4 Listopad 2014 Napisano 4 Listopad 2014 Batch render juz ogarnąłem działa jak należy natomiast po co jest backburner ?
Rekomendowane odpowiedzi