Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Proszę Państwa - prezentuję efekt moich wypocin w ciągu ostatnich 2 miesięcy (z przerwami). Oto Perkusja Pearl Forum FX, którą mieliście okazję zobaczyć w moim WiPie. Teraz już skończyłem i zamieszczam render. C&C jak najbardziej mile widziane :) Scenka jest bardzo oszczędna, bo najważniejsza jest sama perkusja.

Making time: 2 miechy z przerwami

Render time: 10 h 43 min 39 s

Soft: Cinema 4D R8.1 + Corel PP

Sprzęt: AMD Athlon 2000+ 1.7GHz, 512 DDR RAM, GeForce 4

Low-res

drumset_low.jpg

Hi-res(1024x768)

http://www.math.uni.lodz.pl/~estozek/drums/drumset.jpg

pozdr,

Imaginner

• Odpowiedzi 25
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

TRAFO: Krzywe? Nie wydaje mi się...

Piotr: z wlączonym GI na całkiem niezłych ustawieniach, przy dużej szczegółowości modelu, jest to całkiem możliwe... :)

Qrcze... mobilizujecie mnie... :D

chcecie otoczenie to jeszcze troche moge popracować, tylko że nie mam pomysłu gdzie ta pera mogłaby stać... jakieś propozycje?

pozdrawiam,

Imaginner

Napisano

Niestety pełne rozczarowanie - klasyczny przykład jak to po godzinach dłubania najdrobniejszych detali pokazujemy finał BYLE JAK i cały czar pryska.

Podsumowując: model TAK, prezentacja absolutne NIE

Zrób coś z tym!

Pozdro

edit:

Jeśli już na neutralnym tle to chociaż efektownie jakoś!

Przykład:

http://www.mlocher.neostrada.pl/temp/r-drums.jpg

oczywiście moje bębenki to TYLKO logo na wizytówkę...

Napisano

Perka ql ale materiały trochę dziwne...chrom trochę za bardzo...chrom hehe IMHO...a otoczenie to chyba musisz zrobić...bo więcej sięnie odezwę..^_^ hehe Jakiż garaż albo scena albo studio...pomysłów jest masa...Ja bym to wstawił do jakiejś salki...takiej od prób zespołu...pełno gratów, wytłoomiaczy itp...

Napisano

Wielkie THX za wszystkie komentarze... :)

Nad perką będę jeszcze pracował, dorobie jakąś scenkę, ale nie w najbliższym czasie. Na razie projekt odkładam na kilka miechów.

Trzymajcie się,

Imaginner

Napisano

Zrób jakąś prostą, dobrze i intensywnie oświetloną scenę koncertową. Zredukuj troche błyszczenie okleiny i odbicia na niej, żeby obręcze się bardziej swiecily w reflektorach. Co do modelu to bębny nie w tą stronę, rozmiary rośnią w prawo (patrząc od strony grającego).

Gość Cornelius Scipio
Napisano

Mamy górnika roku :D

Pzdr.

Napisano

Niezbyt Hi ten Hi-res:)

Nawet przyjemnie ale nad otoczeniem to sie faktycznie nie narobiłeś.

EDUT: A myślałem że to nowe a tu faktycznie jakieś wykopy:)

Gość szysia565
Napisano

Hehe :D No nieźle... I to jeszcze pierwszym postem tak zapodał XD

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności