Im@ginner Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 Proszę Państwa - prezentuję efekt moich wypocin w ciągu ostatnich 2 miesięcy (z przerwami). Oto Perkusja Pearl Forum FX, którą mieliście okazję zobaczyć w moim WiPie. Teraz już skończyłem i zamieszczam render. C&C jak najbardziej mile widziane :) Scenka jest bardzo oszczędna, bo najważniejsza jest sama perkusja. Making time: 2 miechy z przerwami Render time: 10 h 43 min 39 s Soft: Cinema 4D R8.1 + Corel PP Sprzęt: AMD Athlon 2000+ 1.7GHz, 512 DDR RAM, GeForce 4 Low-res Hi-res(1024x768) http://www.math.uni.lodz.pl/~estozek/drums/drumset.jpg pozdr, Imaginner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 Modele są ładne a materiały ...mogły by być ładne całość 4-/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 perka fajna ale otoczenie to tak sie nie chciało juz co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 No wiesz...taką piękną perkusję pokazywać na plane i białym tle...popracuj nad tym bo perka jest cudna. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 Swietna pracka. ale czemu ona renderowala Ci sie az 10 godzin? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Im@ginner Napisano 25 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2004 TRAFO: Krzywe? Nie wydaje mi się... Piotr: z wlączonym GI na całkiem niezłych ustawieniach, przy dużej szczegółowości modelu, jest to całkiem możliwe... :) Qrcze... mobilizujecie mnie... :D chcecie otoczenie to jeszcze troche moge popracować, tylko że nie mam pomysłu gdzie ta pera mogłaby stać... jakieś propozycje? pozdrawiam, Imaginner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martez Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 w pomieszczeniu studyjnym, wygłuszonym :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 bez jakiegoś fajnego otoczenia to mi się nie podoba (sam model jest QL:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 Niestety pełne rozczarowanie - klasyczny przykład jak to po godzinach dłubania najdrobniejszych detali pokazujemy finał BYLE JAK i cały czar pryska. Podsumowując: model TAK, prezentacja absolutne NIE Zrób coś z tym! Pozdro edit: Jeśli już na neutralnym tle to chociaż efektownie jakoś! Przykład: http://www.mlocher.neostrada.pl/temp/r-drums.jpg oczywiście moje bębenki to TYLKO logo na wizytówkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pabulo Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 zaraz w studoi.. ja bym ja postawił w zakurzonym zasyfiałym garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beatou Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 Perka ql ale materiały trochę dziwne...chrom trochę za bardzo...chrom hehe IMHO...a otoczenie to chyba musisz zrobić...bo więcej sięnie odezwę..^_^ hehe Jakiż garaż albo scena albo studio...pomysłów jest masa...Ja bym to wstawił do jakiejś salki...takiej od prób zespołu...pełno gratów, wytłoomiaczy itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 PABULO.... racja :) Garaż jest bardzo dobry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 a no krzywe tam cos jest ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 Wymodeluj jeszcze Dave'a Lombardo jak sobie pyka pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Kucharz Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 ... i całą resztę zespołu Death :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 Lombardo był ze Slayera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Im@ginner Napisano 1 Październik 2004 Autor Share Napisano 1 Październik 2004 Wielkie THX za wszystkie komentarze... :) Nad perką będę jeszcze pracował, dorobie jakąś scenkę, ale nie w najbliższym czasie. Na razie projekt odkładam na kilka miechów. Trzymajcie się, Imaginner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martez Napisano 1 Październik 2004 Share Napisano 1 Październik 2004 Lombardo był ze Slayera tudzież z Grip inc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salay Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 jezus maria czym ty renderowałeś????????????????????????? 10 godzin!!!!!???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość NoisE Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 Zrób jakąś prostą, dobrze i intensywnie oświetloną scenę koncertową. Zredukuj troche błyszczenie okleiny i odbicia na niej, żeby obręcze się bardziej swiecily w reflektorach. Co do modelu to bębny nie w tą stronę, rozmiary rośnią w prawo (patrząc od strony grającego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cornelius Scipio Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 Mamy górnika roku :D Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 Niezbyt Hi ten Hi-res:) Nawet przyjemnie ale nad otoczeniem to sie faktycznie nie narobiłeś. EDUT: A myślałem że to nowe a tu faktycznie jakieś wykopy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 O jezu, wątek sprzed prawie 4 lat :D Bon na zakupy w tesco dla tego Pana!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ichtysek Napisano 19 Czerwiec 2009 Share Napisano 19 Czerwiec 2009 Jak na dwa miesiace to troche oszczedna w szczegoly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 19 Czerwiec 2009 Share Napisano 19 Czerwiec 2009 kolejny górnik nam rośnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szysia565 Napisano 23 Czerwiec 2009 Share Napisano 23 Czerwiec 2009 Hehe :D No nieźle... I to jeszcze pierwszym postem tak zapodał XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi