Napisano 25 Wrzesień 200420 l Witam. Zalatwilem sobie pare utworow The Doors. Chce sobie posluchac a tu dupa. Rozszerzenia *.ogg. Czym to powinnienem otworzyc?? Z gory dzieki za pomoc:)
Napisano 25 Wrzesień 200420 l oh good ;) je sie z winampem a dokladniej od wersji 3 jest ogg w standardzie zainstaluj sobie jakis mega codecs pack ;) no nie gadaj ze nie wiedziales o ogg ? to jest the gratest format nad formatami plikow muzycznych ... najlepszy stosunek jakosci do kompresji ...
Napisano 25 Wrzesień 200420 l Autor A bez winampa sie nie obejdzie?? Mam wersje 2.83:) Jakos nie przypadly mi do gustu te nowe winampy:/
Napisano 26 Wrzesień 200420 l .ogg to chińska odmiana mp3 :> pliki muzyczne, jak chcesz szczegółów mogę popytac essential'a.
Napisano 26 Wrzesień 200420 l moze i chińska ale lepsza ;) blood_brother nowe winampy są bardzo podobne do tych starych Nullsoft wyciągnął wnioski i wyrzuc na zbity ryj te krowy przymominające pewien shitowy odtwarzacz Microsoftu ;)
Napisano 26 Wrzesień 200420 l Ja mam wersję 5.03 lite która waży 629kb, odtwarza tylko mp3 i wav`y, nie ma obsługi skórek... w ogóle nic nie ma ;). Uruchamia się w jakieś 0,5 s. Polecam.
Napisano 27 Wrzesień 200420 l Ja mam wersję 5.03 lite która waży 629kb, odtwarza tylko mp3 i wav`y, nie ma obsługi skórek... w ogóle nic nie ma ;). Uruchamia się w jakieś 0,5 s. Polecam. Masz moze linka? Tez chetnie pouzywam:D A ogg'órki rzadza
Napisano 1 Październik 200420 l dokladnie - rowniez polecam winampa w wersji lite - jest superek a jak chcesz sobie przekonwertowac ogg'a do mp3 to polecam dbAmp'a (plus odpowiednia wtyczka)
Napisano 1 Październik 200420 l Polecam odtwarzac foobar2000, jest duzo szybszy od winampa i zre mniej pamieci, ogg otwiera od razu.
Napisano 4 Październik 200420 l eeeeeeee .......... winamp :] pffff przecież to lipa niezła :) jak ktoś ma dobre audio do kompa podłączone i chce lepszego programu to polecam jetaudio (http://www.jetaudio.com) ma lepsze dokodery dźwięku (wyraźnie złychać różnice w porównaniu do winampa), duuuużo więcej funkci i wogól winamp przy nim to taki playerek do zabawy dla dzieci :D (tylko się nie obrazać użytkownicy winampa :P )
Napisano 5 Październik 200420 l Most of "sound quality differences" people "hear" are placebo effect (at least with real music), as actual differences in produced sound data are below their noise floor (1 or 2 last bits in 16bit samples). Foobar2000 has sound processing features such as software resampling or 24bit output on new high-end soundcards, but most of other mainstream players are capable of doing the same by now. Sprawdzilem jetaudio, roznicy w jakosci dzwieku brak.
Napisano 6 Październik 200420 l hehe a wy to cieniaki jesteście muzyki to się słucha takimi progsami jak ogg123 czy mpg321, to są rasowe odtwarzacze dla prawdziwych męrzczyzn ;) a nie jakieś tam winampy samo "win" powoduje że czuje się nie dobrze :) a tak btw jeśli już na windzie słuchać to foobar2000 to chyba najlepsze rozwiązanie na winde :) a ogg to najlepszy format zadne acc czy mp3 się nei umywają PS: Apeluje ludzie zainteresujcie się wolnymi systemami np LINUXEM :) Pozdrawiam
Napisano 6 Październik 200420 l a nie jakieś tam winampy samo "win" powoduje że czuje się nie dobrze moze dosAmp?