Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich:)

Doszed艂em do wniosku, 偶e nadszed艂 czas aby pokaza膰 swoje prace 艣wiatu i dosta膰 troch臋 konstruktywnej krytyki :) Oto i one:

Metro_%E2%80%94_kopia.jpg?1416246665

HospitalGirl_%E2%80%94_kopia.jpg?1416246763

Lava_Castle_%E2%80%94_kopia.jpg?1416246702

Edytowane przez Johnsi Johns

• Odpowiedzi 24
  • Wy艣wietle艅 6,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Cze艣膰 ja jestem nowy i si臋 w og贸le nie znam wi臋c nic nie doradz臋 ale jako zwyk艂y odbiorca twoich prac mog臋 powiedzie膰 偶e naprawd臋 s膮 fajne gdzie nie gdzie zbyt rozmazane ale to tylko uwaga jako widz mo偶e tak w艂a艣nie mia艂o by膰 :)

P.s czekam na wi臋cej ^^

Napisano

W tym pierwszym czaarnoooo ;). Staraj si臋 nie u偶ywa膰 czystej czerni, to bardzo sp艂aszcza. Uwa偶aj te偶 na kontrast, bo w tej pierwszej pracy jest albo prawie ca艂kowicie ciemno, albo bardzo jasno - ma艂o p贸艂ton贸w.

Napisano
  • Autor
W tym pierwszym czaarnoooo ;). Staraj si臋 nie u偶ywa膰 czystej czerni, to bardzo sp艂aszcza. Uwa偶aj te偶 na kontrast, bo w tej pierwszej pracy jest albo prawie ca艂kowicie ciemno, albo bardzo jasno - ma艂o p贸艂ton贸w.

Masz racj臋... za du偶o levelami na koniec wykr臋ci艂em... ;)

Napisano

musisz uwa偶a膰 na nadu偶ywanie nasycenia. W pierwszej pracy zw艂aszcza to widac, 偶e nawet bardzo ciemne miejsca s膮 mocno nasycone. W teczce u kutwa666 kto艣 fajnie t艂umaczy艂, dlaczego bardzo jasne i bardzo ciemne miejsca rzadko s膮 nasycone. Gdzies (chyba w kolor end lajcie gurneja) wyczyta艂em takie powiedzonko, 偶e "szaro艣膰 jeszcze nikomu nie zaszkodzila, za to przesycenie zniszczylo wiele obraz贸w". pokombinuj z tym

Napisano

Kozak :)) Ma chyba troch臋 zbyt 'zblurowan膮' twarz ale og贸lnie ekstra

Napisano

Rozpu to jest chyba objaw Raynauda (lekarzem nie jestem i si臋 nie znam tak tylko napisa艂em :P bez hejtu!) , wed艂ug mnie twarz wydaje si臋 by膰 rozmyta ;x

Napisano
  • Autor

Macie racje, postaram si臋 wyci膮gn膮膰 wi臋kszy detal na twarzy bo ta praca nie jest jeszcze sko艅czona. A r臋k臋 te偶 postaram si臋 naprawi膰. :)

Napisano

Bardzo fajne plamy i brushstroki, wida膰 lekko艣膰 szczeg贸lnie w okolicy torsu i r臋ki. U偶y艂e艣 foty pod spodem, jak to zrobi艂e艣? :)

Napisano
  • Autor
Bardzo fajne plamy i brushstroki, wida膰 lekko艣膰 szczeg贸lnie w okolicy torsu i r臋ki. U偶y艂e艣 foty pod spodem, jak to zrobi艂e艣? :)

Dzi臋ki ;) He艂m to zbrush. Mundur photobash i podmal贸wka.

Napisano

to taka technika zwi膮zana z wykorzystywaniem zdj臋膰 - w najwi臋kszym skr贸cie

Napisano
  • Autor

Powsta艂a kolejna wersja go艣cia w he艂mie, ma艂y kitbash i tym razem mniej malarska wersja.

robert-bubel-ku.jpg?1422657893

Bawi艂em si臋 te偶 w master study. Tutaj ju偶 czysty painting. Refka do tego to obraz "Ivan Aivazovsky Gunboat off Crete"

robert-bubel-statkyytyti.jpg?1428241682

Napisano

Mnie sie podoba najbardziej ten niebieski obraz z kosmonaut膮, ma fajna texturk臋 , kompo itd, polecam :D

Napisano
  • Autor

Dzi臋ki BartLight :) To chyba jedna z moich ulubionych prac. Nawet wydrukowa艂em j膮 sobie na canvasie :D

Tymczasem kolejny UPDATE

robert-bubel-robert-bubel-final.jpg?1450398437

robert-bubel-bubble-planet-2.jpg?1450458978

robert-bubel-gas-station.jpg?1457890836

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci